El CFB Futur, contra tot, a Talavera

L’equip dirigit per Ferran Costa es jugarà aquest dimecres el títol de campió de la Copa Federació si derrota al Talavera de la Reina al seu camp de El Prado

L'equip que dirigeix Ferran Costa se la jugarà davant del Talavera de la Reina al camp del Prado // FOTO: CFB Futur
L’equip que dirigeix Ferran Costa se la jugarà davant del Talavera de la Reina al camp del Prado // FOTO: CFB Futur

Cinquè partit del CFB Futur a la Copa Federació i oportunitat d’or (20.00 h., El Prado, arbitratge dEkaiz Ikiñi García) per a guanyar un títol que sempre va bé.

L’equip que dirigeix Ferran Costa no sols pot treure pit per l’excel·lent temporada que està realitzant a la Lliga i la seva gran aparició a la Copa del Rei enfront del Cadis sinó que ara pot arrodonir una gran feina.

DE LLAGOSTERA A CFB FUTUR?

Després de derrotar a l’Eivissa al Sánchez Vivancos i al SD Logroñés, a Las Gaunas, i fer el propi, a Vic, enfront de San Juan i Ejea, ara toca un potent Talavera de la Reina per a acabar.

El CFB Futur intentarà agafar l’últim títol català que va aconseguir el Llagostera d’Oriol Alsina un llunyà 2 de desembre del 2020. Qui no oblidarà aquesta competició serà el vallesà Sergio Cortés ja que el seu gol amb els gironins va ser definitiu per proclamar-se campió.

El premi econòmic per ser campió es concreta en 90.152 euros mentre que el subcampió ingressarà 30.051€,

L'entrenador barceloní està quallant una gran temporada al capdavant de l'equip 'badaloní-osonenc // FOTO. CFB Futur
L’entrenador barceloní està quallant una gran temporada al capdavant de l’equip ‘badaloní-osonenc’ // FOTO. CFB Futur

TALAVERA DE LA REINA, EXCEL·LENTS NÚMEROS

Els manxecs són líders del Grup V de la Segona Federació, sumen 24 punts (igual que CFB Futur), amb un balanç de 7 triomfs, 3 empats i 2 derrotes. Han marcat 17 gols (igual que els de Costa) i han rebut 8 en contra (un més). Com a primer realitzador figura l’argentí Alex Symanowski amb 7 gols en la Lliga.

FERRAN COSTA, MOLT CENTRAT

Segons el tècnic Ferran Costa ha declarat aquest dimarts a La Xarxa “estem molt il·lusionats. A aquesta final, que ens l’hem guanyat nosaltres, li donem molt valor. Tots els jugadors s’han pogut sentir importants”.

L’entrenador barceloní, a qui no li agrada sentir que li qualifiquin de ‘tècnic de moda de la 2a Federació’ –”les modes no m’agraden perquè passen de pressa-, se la juguen davant “un gran equip amb jugadors de superior categoria”.

Jugar a El Prado “els dona avantatge, però també confiem en les nostres possibilitats. Tenim moltes ganes de vèncer i complir amb el que depèn de nosaltres”