El CE Manresa es col·loca líder

Triomf por la mínima del CE Manresa a El Congost enfront de la FE Grama (2-1) que li col·loca aquesta nit com a líder provisional de la 3RFEF5, 15 jornades després de la presència incontestable per part de la UE Olot

El Manresa de Ferran Costa va llançat a la Segona RFEF // FOTO: Jordi Mestres

El Manresa de Ferran Costa va llançat a la Segona RFEF // FOTO: Jordi Mestres

Quinze jornades després ha arribat el canvi provisional al capdavant de la 3RFEF5, ja que aquesta nit (una hora menys) el CE Manresa dormirà com a líder després del seu triomf enfront de la FE Grama (2-1). Mantenir-se en aquesta situació de privilegi (amb un partit menys i un altre d’obligat descans per als garrotxins) dependrà de la UE Olot.

Tretze partits consecutius invictes –5a victòria seguida- situa als de Ferran Costa al capdavant d’un grup igualadíssim. Els del Congost, que van caure sorprenentment a casa seva la jornada 22 (6 de febrer) por 0-2 enfront del Castelldefels, han posat la directa.

UN MANRESA FORT

Pendents del derbi que jugaran Olot i Peralada (17 hores), els bagencs han complert amb el seu treball. Primer va anotar Nil Garrido (43′) per a festejar els seus 21 anys, va tancar Noah Bafoe (11) i va posar l’honor Escarrabill (80′). Només segons abans va enviar Fran un xut al travesser local. D’aquesta manera, el Manresa queda com a líder (52 punts), un més que l’Olot.

L'entrenador Ferran Costa i part del seu cos tècnic // FOTO: Jordi Mestres

L’entrenador Ferran Costa i part del seu cos tècnic // FOTO: Jordi Mestres

QUINZE SETMANES DESPRÉS

Com detall estadístic val la pena destacar que feia 15 jornades que la UEO es mantenia al capdavant d’aquest Grup V; de fet, es van estrenar en aquesta posició en la primera jornada i només han deixat en 2 ocasions al Peralada i 6 al Girona B que l’ocupessin.

Mancant 6 jornades per al final de la Lliga -5 per a l’Olot doncs descansarà ‘por obligació’ l‘últim cap de setmana de competició-, la lluita promet de veritat. El CE Manresa tindrà 2 partits a casa seva (Guineueta i Peralada) i 3 fos (Ascó, Granollers i L’Hospitalet)