El CE Manresa, amb Ucraïna

Els veterans del CE Manresa, el RCD Espanyol, el Palamós CF i del CE Sabadell es retrobaran diumenge als terrenys de joc per una causa molt important: ajudar a les víctimes de la guerra d’Ucraïna

Presentació del Torneig per Ucraïna que organitza el Centre d’Esports Manresa.  // FOTO. CE Manresa
Presentació del Torneig per Ucraïna que organitza el Centre d’Esports Manresa. // FOTO. CE Manresa

PREMSA CE MANRESA

Aquesta tarda s’ha fet l’acte de presentació del Torneig per Ucraïna que organitza el Centre d’Esports Manresa. El quadrangular serà dissabte dia 19 al Congost, i tots els diners recaptats aniran destinats a la Fundació del Convent de Santa Clara; és a dir, per a ajudar als refugiats de la guerra d’Ucraïna. En l’acte de presentació han estat presents els exjugadors Francesc Ribalta, Iñaki Pérez, Álvaro Méndez i Lino Gutiérrrez.

També ho ha fet Gabriel Prat, president de la Fundació Convent de Santa Clara, qui ha destacat que els nens refugiats que han arribat a Manresa estan molt espantats. Ha afegit que la solidaritat dels ciutadans és molt important, i que estan arribant moltes famílies que necessiten ajuda.

UCRAÏNA-MANRESA I SOR LUCIA CARAM

Després, el torn de paraula ha estat pel regidor d’esports Toni Massegú, s’ha posat a disposició del club per a tot el tema logístic, i ha remarcat els valors que transmet el CE Manresa.

https://twitter.com/cemanresa1906/status/1503828982856302595?s=20&t=liQDoYpRMLyrKPCD5zcsYA

A més, s’ha mostrat entusiasmat de poder tornar a veure a alguns dels mítics jugadors dels anys 80 enfrontant-se de nou al Congost.

EL MISSATGE DE RUTH GUERRERO

Finalment Ruth Guerrero, la presidenta, ha destacat la funció social de l’esport, i ha recordat que la difusió és molt important per a aquesta empresa. Finalment, Sor Lucía Caram, que estava previst que assistís a l’acte, no ha pogut venir, però esperem que hi sigui per fer el sac inicial del torneig el proper 19 de març.

https://twitter.com/cemanresa1906/status/1504190383538028557?s=20&t=liQDoYpRMLyrKPCD5zcsYA