El CE El Catllar no es presenta davant del Reddis i perd els tres punts

El derbi entre CE El Catllar i CF Reddis, dos equips implicats en la zona de descens, s’hauria d’haver disputat aquest diumenge, però, per sorpresa de tots, no s’ha jugat

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
El president del CE El Catllar, Manuel Piñero, diu  ara que l'equip no s'ha presentat pels temes econòmics / FOTO:
El president del CE El Catllar, Manuel Piñero, diu ara que l’equip no s’ha presentat pels temes econòmics

Tal com El Travesser i Futbolcatalunya han anat explicant els darrers mesos, la situació al CE El Catllar no és bona, i aquest diumenge s’ha evidenciat més que mai. A la prèvia de dijous, El Travesser ja informava que hi havia rumors al voltant de l’equip que es podria retirar de la competició. Aquest diumenge, l’equip no s’ha presentat a casa davant del Reddis.

Segons indica la normativa de la Federació Catalana de Futbol, aquest fet dóna com a guanyar al conjunt reusenc, que suma els 3 punts, amb victòria 0-3, sense haver de jugar.

En declaracions a Radio Marca, Alonso, president del CE El Catllar, explicava que l’equip no s’ha presentat pels temes econòmics que el club traspassa, ja que l’Ajuntament de la localitat no els hi ha donat la subvenció que esperaven. De moment, el futur del club tarragoní queda en aire i a expenses de saber que passarà la propera jornada.