El CD Morell guanya als despatxos i enfonsa al Vilanova

Primers tres punts de la temporada pel CD Morell després de guanyar al Vilanova als despatxos

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
El Morell ja és equip de Segona Catalana // FOTO: David Ferrer (fcsantboia.cat)
El Morell guanya tres punts als despatxos // FOTO: David Ferrer (fcsantboia.cat)

A la mitja tarda d’aquest dimecres, elvallenc.cat es feia ressò de la notícia de la setmana al grup 2 de Primera Catalana. El CD Morell aconseguia la seva primera victòria a costa d’un Vilanova que perdia els tres punts guanyats damunt el terreny de joc i que es complica molt la seva permanència a la categoria.

Ens hem de remuntar a la darrera jornada abans de l’aturada de Setmana Santa on Vilanova i Morell es van enfrontar a l’Alumnes Obrers. Un partit que va acabar amb un triomf vital pels vilanovins que els permetia agafar una mica d’aire. Fins aquí, res fora del normal. Tanmateix, uns dies més tard, la sorpresa saltava quan des del CD Morell es presentava la impugnació de l’encontre. El motiu era simple: l’alineació indeguda de Javier Morillas. El club morellenc al·legava que Morillas, jugador del filial, no podia jugar en tenir més de 25 anys. Per la seva banda, el club del Garraf es defensava apuntant a la manca de mala fe en l’alineació del jugador.

Una setmana després, el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol s’ha pronunciat a favor del conjunt tarragoní, mostrant-se contundent i afirmant que “no s’estima en el present cas l’existència de mala fe sinó de negligència”, com recull elvallenc.cat en el seu article.

Situació límit

No és la primera vegada que el Vilanova perd als despatxos el que ha guanyat a la gespa (ja li va passar la temporada passada contra el Vila-seca). No obstant això, aquests tres punts perduts deixen a l’equip en una situació més que delicada.

Els de Dani Solsona es queden amb 31 punts, tan sols 2 per damunt de la promoció de descens i amb un calendari que no crida, precisament a l’optimisme. Dels 5 partits que els resten (la darrera jornada descansen), s’hauran de veure la cara amb Vista Alegre, Sant Ildefons, Balaguer, San Cristóbal i Santboià. Un autèntic Tourmalet on hauran de deixar-se la pell i canviar el xip si volen continuar una temporada més a Primera Catalana.