El C.Atc. Roda de Barà ja ‘toca’ la glòria de l’ascens

La seva trajectòria és impressionant aquesta temporada 2011-2012. Amb 24 triomfs i quatre empats, els tarragonins li treuen 12 punts al seu immediat perseguidor, un Cunit que aquest proper cap de setmana anirà al camp del Bellvei (8è). El Roda, per la seva banda, es desplaçarà fins al Municipal de Banyeres (13è). A falta de 18 punts en joc, una victòria no els donaria el desitjat èxit, matemàticament, encara que una derrota del Cunit, unit a un triomf del Roda, s’amplia el marge fins a 15, cosa que faria que la victòria es podria cantar per endavant.

El Kaaichi, assegurança de gol

Qui tindrà, a més, especial interès personal en aquest final de temporada és el golejador local Abdelaziz Dorovich El Kaaichi qui ja acumula 38 gols. O el que és el mateix: el 40’86% dels gols d’un equip que amb 93 a favor és el rècord també del futbol català inclosa Tercera Catalana.

El Kaaichi ha aconseguit un pòquer de gols en una ocasió (Sta Cruz), 4 hat tricks (Bellvei, Banyeres, Santa Creu i Segur), 2 gols en 7 oportunitats (La Riera, Segur, Vendrell, Torredembarra, Constantí, Bellvei, Montblanc ) i 1 diana en vuit ocasions (Tancat, la Pobla M., Escola Valls, Tancat, la Pobla M., Sta Coloma Queralt, Cunit i Valls).

FOTO: C.AT.RODA DE BARÀ