El calvari de Xavi Tosas continua

Aquest proper dijous tornarà Xavi Tosas al quiròfan. Un maleït 3 de desembre del 2010  va caure lesionat i es va trencar els lligaments creuats amb afecció al turmell. Va ser operat al febrer del 2011 i va intentar tornar a jugar, però el que li espera, una altra vegada,  és el quiròfan

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com

El planter, amb el seu company Xavi Tosas // FOTO: IRIS SOLÀ
El planter, amb el seu company Xavi Tosas // FOTO: IRIS SOLÀ

Als seus 29 anys segueix lluitant per tornar a jugar al futbol. Es va trencar els lligaments creuats amb afecció al turmell el mes de desembre del 2010 i, a partir d’aquesta data fatídica, que “va coincidir amb el meu sant”, va prosseguir el seu calvari. Xavi Tosas va passar pel quiròfan al febrer del 2011 i va intentar tornar en el 2012, però va recaure i, a més, va ser acomiadat per Facebook per part del president de l’Ascó. Tota una història d’horror.

“A veure si tinc sort ja que em diuen que, si tot surt bé amb aquesta artroscòpia, podré tornar a fer de tot. Jugar? No ho sé”. Amb aquestes paraules Tosas atén la trucada de Futbolcatalunya mentre es desplaça al Pavelló de Vila-rodona on treballa. Pendent d’aquesta intervenció  a les mans del doctor Orduña a la Clínica del Remei, ha triat aquesta via i no la Mutualitat encara que té fitxa de l’equip tarragoní. Aquest dijous pot començar a canviar el seu destí.