El Barça es queda sol al cim de la classificació

Sisena victòria pels de García Pimienta. Primera derrota de l’Europa, que ara empata amb l’Espanyol i estrena del Badalona

VICTOR LLUCIÀ @VictorLlucia
Seva sisena victòria en set partits del Barça /FOTO: PACO LARGO/FCB

El Barça no té pensat afluixar. El conjunt de García Pimienta va sumar, davant el Jàbac Terrassa, la seva sisena victòria en set partits disputats a la Lliga Nacional Juvenil. Pau Martínez, a la primera part, ha avançat els culers amb un xut creuat des de la frontal de l’àrea. Abans d’arribar a la primera mitja hora, Nils Mortimer, màxim golejador de la categoria, va augmentar diferències de volea.

A la represa, Antonio Jesús va fer el tercer. A més, García Pimienta va fer debutar Pablo Moreno, cadet de segon any, amb el Juvenil B. El Jàbac, al 70’, va fer el gol de l’honor, però el Barça va tenir el partit controlat en tot moment i es manté líder amb 19 punts, tres més que els seus immediats perseguidors. Els egarencs, en canvi, són onzens amb 7 punts.

L’ESPANYOL ES REFÀ

L’Espanyol ja torna a ocupar la segona posició, encara que té els mateixos punts que l’Europa. Els blanc-i-blaus, gràcies al solitari gol de Roger Garcia al minut 77, van superar el Sants, que va vendre cara la seva pell al conjunt de Xavi Moron. L’Espanyol és segon amb 16 punts, mentre que els santsencs són quinzens amb 5.

ESTRENES DE BADALONA I EUROPA

Al Municipal de Badalona va haver-hi dues estrenes. La del Badalona, que va guanyar el primer partit de la temporada, i la de l’Europa, que va caure per primer cop aquest any. Es va fer esperar la primera victòria dels badalonins. 6 partits, ni més ni menys, ja que la setmana passada no van disputar el seu partit. Rubén Sánchez y Carlos Polo van anotar pel Badalona, que ja tenia un coixí de dos gols al minut 25’. Al 48’, Javier Fernàndez va llimar distàncies, però l’electrònic ja no es va moure. Així, l’Europa està empatat a punts amb l’Espanyol i el Badalona es penúltim amb 4 punts.

Empat de la AE Gené a Girona/ FOTO: AE GENÉ

LA QUARTA DEL REUS

El Reus va sumar els tres punts per quart cop aquesta temporada i es situa quart amb 13 punts. I aquest cop ho va fer davant el Sabadell al Poliesportiu Olímpia, on els arlequinats només han sumat tres dels dotze punts possibles. Després d’un primera part sense gols, els roig-i-negres van endur-se la victòria en la segona part, quan Lucas Ribeiro (69’) i Ferran Meseguer (89’) van signar els gols. El Sabadell és últim amb 4 punts.

El Cornellà, com el Reus, també guanya una plaça a la taula i ara és cinquè, gràcies a la seva victòria davant l’Atlètic Segre, amb remuntada inclosa. Tot i que Óscar Quibus i Adrián Espinar van remuntar el gol dels del Baix Llobregat de Carlos Porta, el Cornellà va titar de raça per remuntar el partit. Denys Baturo va establir les taules al 61’ i Eric Fedda, al 70’, va donar els tres punts al Cornellà, que és cinquè amb 12 punts. Els lleidatans, per la seva banda, ocupen l’antepenúltima posició.

El Nàstic va aconseguir davant el Palamós la seva segona victòria de l’any (1-0), que el permet ascendir fins la desena posició i ara suma 8 punts. Albert Bernabéu, al 51’, va fer l’únic gol del partit. Els de la Costa Brava acumulen tres derrotes en els últims cinc partits, però encara són sisens amb els mateixos punts que el Cornellà, 12.

El Mollet també va guanyar posicions, tres exactament, després de derrotar el Llagostera al Germans Gonzalvo. En 51 minuts, els vallesans van fer tres gols, obres de Daniel Torrecillas, Marçal Boira i Joel Delgado. El Llagostera, mitjançant Adrià Parra i Ismail Haidour va retallar distàncies, però no es va endur cap punt i continua sumat-ne 6. El Mollet en suma 10 i és setè a la Lliga Nacional Juvenil.

Els únics partits sense gols van arribar a Torres de Palau i al Feliu i Codina. A terres gironines, Girona i Josep Maria Genè van igualar a zero. Els barcelonins, això sí, van jugar amb deu homes des del minut 23 per l’expulsió d’Adri Ruiz. El Genè, que té un partit menys i ja n’ha empatat tres, compta amb 6 punts. El Girona és vuitè amb 9.

Al Feliu i Codina, ni Damm ni Manresa van aconseguir perforar la porteria contrària. Els cervesers sumen el segon empat consecutiu i són novens amb 9 punts, mentre que els del Bages són catorzens amb 6 unitats.