El Barça encara no ha liquidat a Victor Valdés

Gairebé dos mesos després l’FC Barcelona segueix sense haver liquidat el contracte de Víctor Valdés. Això es dedueix de la impossibilitat per trobar el seu substitut Fran Artiga a la banqueta del juvenil; és més, ningú assegura que pugui fer-ho aquest dissabte davant l’Espanyol

FCB, Victor Valdés
Victor Valdés, extècnic blaugrana/FOTO: FCB

La història ‘tècnicaFC Barcelona-Víctor Valdés és un conte inacabat i això que han passat gairebé dos mesos des que la directiva barcelonista decidís la seva destitució. Definit com “una motivació tècnica que no va estar connectada amb els resultats” (Josep Vives, portaveu, 8 d’Octubre) a més de destacar que “no ha sortit per la porta de darrere, ja que ha estat tractat amb la deferència més gran”, la realitat indica el contrari.

Fran Artiga , FCB, Barcelona, Juvenils
L’entrenador barcelonista Fran Artiga encara no ha debutat a la banqueta juvenil/FOTO: FCB

Fran Artiga, a la gradería

Valdés va ser rellevat el passat 5 d’Octubre i no va dirigir el partit de Lliga a Tarragona enfront del Nàstic (5a Jornada). Havia esclatat la caixa de trons i, abans de ser acomiadat pel club, el exporter ja es va explicar amb la seva plantilla. Es va pensar si donar una roda de premsa o anar-se’n en silenci i va optar per aquesta segona sortida i ja van gairebé dos mesos. De fet, ja han passat 7 jornades sense que el primer juvenil del FC Barcelona hagi tingut al seu tècnic titular, Fran Artiga, assegut en la banqueta.

La directiva blaugrana, que va decidir el 7 d’octubre aquesta substitució en la direcció tècnica, segueix sense resoldre la liquidació de l’hospitalenc, raó per la qual encara no es pot asseure el recentment premiat entrenador de Cambrils. En el seu lloc ha d’assumir aquesta responsabilitat el seu assistent Alberto Encinas i el dubte ara implica saber si aquest pròxim dissabte podrà fer-ho en el derbi de la CE Dani Jarque enfront de l’Espanyol (dissabte, 18 hores)