El Barça d’Oscar López ja és campió

Primer títol de la temporada per al segon juvenil del FC Barcelona que dirigeix Óscar López. A falta de 2 jornades per al final, Badalona va aplaudir aquesta tarda al campió

Barcelona juvenil, Oscar López
Primer títol de la temporada per al segon juvenil del FC Barcelona // FOTO: Eduardo Berzosa

EDUARDO BERZOSA

Tenia moltes coses a favor el Barça d’Oscar López en la seva tornada a Badalona i el va aprofitar per ser campió. Triomf de 2-4 per als blaugrana al Municipal que els serveix per a acumular la seva 19a alegria i el primer títol de la pedrera.

Amb un avantatge de 15 punts sobre el Damm B juvenil de Genís Sampietro, encara que els cervesers figuren amb dos partits menys (demà ho faran davant el Cornellà B), els jugadors d’Oscar López van gaudir de manera majúscula.

BARÇA, CAMPIÓ

Mamadou, Damián i Victor Barberà van posar a prova al porter Mauro Rabelo en els primers 15 minuts; massa ocasions per a no imposar-se en el camp.

Aquesta pressió visitant va fer que caigués el primer gol quan el rellotge marcava aquest primer quart d’hora es va consumar el 0-1 gràcies a Barberà. En el 17′ va poder empatar el conjunt de Santi Alvarez, però el travesser ho va impedir.

Santi Alvarez (Badalona) i Óscar López (Barcelona), els dos tècnics rivals, peró també amics // FOTO: Eduardo Berzosa

SEGONA PART DEFINITIVA

No seria fins a la segona part quan l’equip d’Oscar López tornaria a augmentar el seu compte. I ho va fer per mediació de Mamadou Saidou (62′). La reacció escapulada va ser fulgurant.

Només 3 minuts van necessitar Timo (66′) i Marc Fuster (69′) per a tornar a il·lusionar als presents i col·locar un 2-2 prometedor. Però aquest Barça ha tornat a demostrar que és una màquina.

Pelayo va aprofitar l’estratègia (82′) per a, de manera acrobàtica, marcar el 2-3 i Juanda (89′) el definitiu 2-4 per a alegria barcelonista. El campionat ja era seu.

Campió amb tots els honors: 58 punts, 21 partits jugats, 19 triomfs, 1 empat (Sants) i 1 derrota (Sant Andreu), amb 59 gols a favor per 14 en contra són números espectaculars. Felicitats al Barça i a Óscar López amb esment especial per als seus golejadors, és a dir, Juanda (10) Víctor Barberà (9) i Josep Cerdà (8).