Óscar López ja toca el títol

Aquest pròxim dissabte pot haver-hi campió de la Lliga Nacional Juvenil. El Barcelona va a Badalona i l’equip d’Óscar López ja toca el títol

El tècnic del segon juvenil del FC Barcelona torna a Badalona aquest dissabte i pot guanyar el titulo de Lliga // FOTO: FC Barcelona

El tècnic del segon juvenil del FC Barcelona torna a Badalona aquest dissabte i pot guanyar el titulo de Lliga // FOTO: FC Barcelona

EDUARDO BERZOSA

Tenen la primera plaça al seu abast. Si bé el passat curs 2019-2020 es van quedar, com tots, amb les ganes d’acabar la temporada, en la present el Barcelona d’Óscar López ja toca el títol.

Amb 55 punts en el seu caseller, l’equip blaugrana supera en 12 el Damm B i en 16 a Girona B, tots dos amb un partit menys. Màxims realitzadors (55) i menys golejats (12), al costat dels cervesers, els d’Oscar López visiten Badalona aquest dissabte, una plaça en la qual va estar el seu actual tècnic quatre temporades.

ESPERA EL TÍTOL

El tècnic vallesà, un luxe per a la categoria dins i fora dels terrenys de joc, s’ha guanyat a pols un lloc a l’organigrama barcelonista. I segur que el seu futur només li pot lliurar coses bones.

Amant de la seva família, matinar, practicar esport i de la cuina – “dos especialitats meves són cuinar el pollastre amb prunes i la fideuá”– ha parlat amb Futbolcatalunya.

ÓSCAR LÓPEZ REGRESA A BADALONA

Està a punt de sumar el títol de Lliga després d’una temporada atípica. Com van aquests ànims?

Bé. Portem una lliga que la Covid-19 ens ha condicionat molt el ritme de competició dels equips, no obstant això l’hem pogut afrontar i anar cap endavant.

Què tal ha vist als seus rivals?

Els equips cada any estan millor preparats en tots els nivells: tàctics, tècnics i físics. A més, nosaltres (juvenil B) juguem contra nois de dos i tres anys més grans i en aquestes edats és un gran condicionant.

L'entrenador vallesà va passar 4 temporades com escapulat ja hora fa la seva carrera com a blaugrana // FOTO: FC Barcelona

L’entrenador vallesà va passar 4 temporades com escapulat ja hora fa la seva carrera com a blaugrana // FOTO: FC Barcelona

Això s’ha de notar molt?

Bé, no ens pot servir d’excusa per a res, ja que som el FCB i hem de formar als jugadors en totes les adversitats possibles que es puguin trobar. Cal ser fidels al nostre estil de joc i preparar-los perquè puguin anar progressant en les diferents, difícils i exigents categories superiors.

“JUGUEM CONTRA NOIS DOS I TRES ANYS MÉS GRANS”

Què li ha semblat la nova normativa de la RFEF aquesta temporada?

No entro a valorar les diferents normatives respecte a la Lliga ja que al final el que m’agrada és que els nois puguin gaudir i aprendre d’un esport tan bonic com és el futbol.

Qui són els favorits per a pujar a Divisió d’Honor? Bellvitge, Sant Andreu…..?

I Badalona ja que, encara que han tingut una petita aturada en els dos últims partits, són bastant favorits a poder pujar. Estan fent una gran temporada, amb una idea de joc clara i productiva i, després, la Unificació Bellvitge també, Sant Andreu, …hi ha un bon grup.