“El Badalona Futur no és el meu problema”

Luis Pereira, president del Lleida Esportiu, ha tornat a fer un pas cap endavant enfront de l’amenaça’ del veí CF Badalona Futur

Luis Pereira, president del Lleida Esportiu ha parlat clar a la roda de premsa d'aquest divendres // FOTO: @SalvarLleidaEsp
Luis Pereira, president del Lleida Esportiu ha parlat clar a la roda de premsa d’aquest divendres // FOTO: @SalvarLleidaEsp

El líder de la Segona Federació (Grup III) només desitja fixar-se en les seves pròpies metes. Així ho ha deixat molt clar el president del Lleida Esportiu, Luis Pereira. Molt lluny de qualsevol rumorologia, molt lluny de la ‘presència’ dels Esteve o de la futura presència del Badalona Futur, a l’empresari gallec només el preocupa l’entitat ilerdenca.

Acompanyat pel director general del club, Vicente Javaloyes, el director de l’àrea jurídica, Marc Torres, del director esportiu, Raul Fuster i del tècnic. Àngel Viadero, Pereira va il·lusionar, de nou, el projecte dels blaus.

LLEIDA E. PER BADALONA FUTUR

“”Els empresaris tenen les portes obertes de l’estadi i del que faci falta. Badalona Futur no és el meu problema, el meu problema és fer fort al club. No tinc per què donar una opinió sobre el tema tot i que sé que faria”.”. Més clar, impossible.

Encara més, “ningú ens apartarà dels nostres objectius i tirarem endavant sigui com sigui. En el seu moment vaig entrar al joc, però llaura tinc clar que no entrarem a tractar problemes de la resta”.

Pereira sap on està el futur del Lleida Esportiu i, com va dir des del principi de la seva arribada a la ciutat, no regatejarà esforços per treure al club avanci. Per cert, aquest pròxim mes de gener es complirà el primer any de l’exjugador del Lleida al capdavant d’una entitat que, a poc a poc, ha tornat a connectar amb la seva afició.

MÉS DETALLS

Al llarg de la roda de premsa es va saber que aquest Lleida Esportiu compta jaamb 1.883 abonats i que l’objectiu implica arribar a 2.324. Ho va dir Vicente Javaloyes, el director general.
D’altra banda, el responsable jurídic va confirmar que “ja s’han abonat 450.000€ a la Seguretat Social així com 100.000€ a l’Agència Tributària”