DHJ/LNJ: ‘Matagegants’ CE Europa

Cinquena i sisena Jornada a la DHJ i LNJ, respectivament. Barça i Europa segueixen invictes, d’una banda; de l’altra, només l’Espanyol sap el que és no perdre encara

XAVI RUIZ
Aquest Europa ja fa història amb Riutort/FOTO: EDUARDO BERZOSA

Amb 4 victòries locals, 2 empats i 2 triujnfos a domicili i 14 gols (6 casolans / 8 forasters) es va tancar la 5a Jornada de la DHJ en què Barça i un meravellós Europa segueixen invictes mentre que Stadium i Cornellà són la cara contrària.

Quant a la LNJ, mana l’Espanyol de Luis Blanco i atenció la Damm ja registra 21 gols anotats, amb una mitjana de 3’5 per partit. La cara negativa és el Mercantil

El Nou Sardenya al·lucina

L’Europa s’està convertinten la sensació d’aquest inici de temporada a la Divisió d’honor juvenil, ahir va derrotar per 1-0 Mallorca amb un gol de Joel Jorquera, després d’una primera part igualada  a la segona l‘ equip de Gonzalo Riutort es va mostrar molt superior al seu rival i amb una preparació física encomiable va sumar els tres punts en joc.

Penya Arrabal i Lleida E. van empatar a 0 en un partit molt igualat a on els porters es van mostrar superiors a les davanteres. Contundent victoria del Girona al camp del Stadium Casablanca per 1 a 4 en un partit sense historia a on ja als 35’ el marcador reflexaba un 0 a 2, doblet de Tortosa; Eloi i Miguel van ser els autors del gols que van arrodonir la placida victoria dels d’ Alex Marsal.

Joel Jorquera, autor del gol, al centre de la imatge / FOTO: FRAN CAPEL

Còmoda victoria del Barça a Reus amb doblet de Antonio Jesus i Lucas per fer el definitiu 0 a 3 en un partit a on els blaugranes es van mostrar molt superiors i van tenir el partit controlat en tot moment. Empat sense gols entre el Cornella i el Gimnàstic de Manresa tot i que va ser un partit molt igualat amb ocasió per tots dos equips amb el que el Cornellà va tenir la victoria ven a prop enviant una pilota al travesser al temps de descompte.

Emocionant partit viscut entre el Nàstic i el Manacor, molta igualtat entre tots dos equips i a on només l’encert des dels 11 metres va desnivellar la balança, a la primera part una gran jugada de Guiu va acabar amb penal que ell mateix va transformar amb el que seria el definitiu 1 a 0.

Segon KO perico

Ja a la segona part una altra jugada del Manacor que va acabar amb penal va ser aturat per Cheikh que va servir perque els tres punts es quedesin a casa. Espectacular el duel viscut entre el Reial Saragossa i L’Espanyol de Moises Hurtado, bon joc, gols, emoció, els ingredients que van posar els dos equips des del principi amb un joc ofensiu i buscant sempre la porteria contraria sense especular amb el marcador, molt aviat es va avançar el Saragossa, transformant un penal als 3 minuts de joc per part de Jesús Jimenez.

El mateix jugador va tornar a donar un cop definitiu als 48’ marcat el segon gol, un fort cop psicologic que va ser definitiu tot i que l Espanyol va retallar distancies amb el gol d Ivan Gil als 67’, emoció i ocasions de gols fins al final però ja no es va moure el marcador

Golejada ‘abusiva’ de la Damm

El CF Damm de Posse torna a golejar/FOTO: EDUARDO BERZOSA

Victoria contundent a la Ciutat Esportiva Dani Jarque del Espanyol sobre el Girona en el que a priori era el partit més interesant de la jornada i en el qual els pericos es van mostrar molt superiors al seu rival la qual cosa els hi serveix per seguir al davant de la classificació.

Inapelable la victoria de la Damm al camp del Gironès Sàbat per 0 a 8, a on després de uns primers minuts igualats, sense control i arribades de tots dos equips, la fortuna es va posar del costat dels cervesers amb un gol amb propia porta de Puyol, a partir d aqui dos gols mes van deixar la victoria quasi asegurada a la mitja part, ja a la segona part va ser un paseig amb una Damm que fins els últims cinc minuts no va aixecar el peu de l’accelerador.

Victoria sense complicacions del Barça de Fran Artiga davant el Vilaseca. Als 5’ obria el marcador Sergi Altimira i dos gols més del pichichi  de la categoria Jaume Jardi per tancar el definitiu 3 a 0 a un partit amb molt poca història.

Inici interessant del Jàbac

Sorprenent inici de temporada del Jàbac amb una espectacular primera part ja habia decidit el partit amb un contundent 0 a 3 amb la seva visita a Palamós, un gol de Mossa als 67’ va servir per deixar el definitiu 1 a 3 al marcador.

Molt bon inici del Badalona de Santi Alvarez amb una còmoda victoria davant de l At. Segre per 2 a 0 que els hi serveix per empatar a punts amb el Barça i el Jabac.

Primera victoria i primers punts del Mollet aquesta temporada al duel viscut contra el Bellvitge amb un contundent 3 a 0 amb gols de Iker Ramos als 5’ i de Arces als 21’ que van donar la tranquil.litat suficiente per poder estrenar se i que ja a la segona part Vila va tancar la golejada als 68’.

Segona victoria consecutiva del Cornella B al camp del Mataró que encadena ja 4 partits sense aconseguir la victoria, dos gols de Fernandz i de Ufano van ser suficients per endur-se els 3 punts amb el definitiu 0 a 2.

Contundent va ser tambe la victoria del Sant Andreu davant del Llagostera per 4 a 0, tot i que el duel va ser mes igualat del que reflexa el marcador, ja que es va decidir als ultims 13 minuts amb 3 gols dels andreuencs, el 2 a 0 obra d Alex Calatrava va ser clau per trencar definitivament el partit al minut 77.

Va tancar la jornada el duel entre el Nástic i el Mercantil, un Mercantil que durant la setmana el seu entrenador Dani Fernández habia presentat la dimisió, un equip que no habia tingut la sort de cares aquestes primeres jornades i que de vegades es tan capritxosacom determinant.

Partit igualat a on aquesta vegada si es va veure reflectat el treball dels jugadors del Mercantil aconseguit em gol de l’empat a les acaballes del partit per obra de Gerboles al minut 81, que va servir per tancar el definitiu 1 a 1