DHJ-LNJ: Barcelona i Damm tornen a manar

12a Jornada en la DHJ (1 triomf local, 5 empats i 2 victòries a domicili amb 12 gols anotats -5 i 7-) i 13a en la LNJ (3 victòries locals, 3 empats i 2 triomfs visitants amb 22 gols marcats -12 i 10-)

XAVI RUIZ
Gol inoblidable de Naranjo/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Victòria molt treballada del Barcelona davant del Gimnàstic de Manresa per 2-0, primera part igualada on nómes destacar un xut al pal de Peque; a la segona, els locals van apretar en busca de resoldre el partit i van veure con Jandro als 60’ i Peque als 76’ marcaben i deixaven els tres punts a casa.

Còmode triomf de l’Espanyol en la seva visita al camp del cuer Manacor per 1-3. Nico i Jofre posaven en avantatge els visitants però Ginard en el 84’ donava algo d’emoció que Ivan Gil s’encarregaria de tancar el marcador a favor dels de Moisés Hurtado . (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Alegria solvent del Mallorca per 0-2 en el seu partit contra El Olivar , que en els primers 20’ ja havia fet els dos gols.Prada i Tom de penalty van ser els autors, a partir d’aqui joc controlat i ocasions per ampliar el marcador sempre a favor dels visitants.

Continua la bona ratxa

Empat sense gols dels fins ara lider Saragossa en la seva visita al camp del Lleida (0-0); van portar l’iniciativa els visitants però no van saber com perforar la porteria local, que van estar molt atents en tot moment i que es van emplear a fons per tal d’aconseguir el punt que a priori no comptaven.

Victòria perica a Manacor/ FOTO: C.CASANOVA

Igualada sense gols (0-0) entre el Reus i l’Stadium Casablanca, on els locals van portar l’iniciativa i van gaudir de ocasions per resoldre el partit; tot i aixó no van estar encertats, i van veure com els visitants amb tant sols defensar van poder puntuar. Empat també entre el San Francisco i el Cornellà  (0-0) que veu ampliada la seva ratxa sense predre i en el qual es van posar per davant al marcador a la primera part per obra de Fedda.

A la segona part els locals van avançar lineas en busca de l’empat que van aconseguir quan ja quasi es donava per bona la victoria visitant; Benabad als 85’ feia pujar al marcador el gol que feia l’empat definitiu i ja no va haber temps pràcticament per res mes.

Empat tambè a 0-0 entre Gimnàstic de Tarragona i l’Europa, una primera part de més domini local però sens definir les ocasions va pasar a una segona més oberta i amb ocasions per tots dos equips amb poc joc al mig del camp, .

Mal partit del Girona en el seu duel contra la Penya Arrabal, a qui va estar a punt de sortir-li bé la seva aposta ultra defensiva, tot i que va poder salvar un punt a les acaballes del partit. Vela per els visitants feia pujar el 0-1 i donava la sorpresa. El Girona ho intentava però no estaba gens encertat i li faltaven idees, ja mal 87’ Resta feia el gol de l’empat amb un xut desde fora de l’area.

Oh, oh, oh Naranjo!!!!

Si un partit destacaba aquesta jornada sense cap dubte era el derbi per excelencia entre l ‘Espanyol i el Barcelona, que va a acabar amb victòria blaugrana per 1-2, en un partit molt igualat i en el que tots dos podien haber guanyat. Tot i aixó van ser els visitants els que van estar més encertats de cara a porta i aixó en aquests tipus de partit sol ser determinant, tot i que els locals es van avançar al marcador al minut 58 per obra de Enric; nomes 5’ mes tard igualaria Moriba i, ja a les acaballes al minut 86, Raul feia el gol de la victoria visitant. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Còmoda victoria per a la Damm de Martin Posse  en el seu partit contra el At. Segre, que amb aquests tres punts empaten al capdavant de la classificació amb el Barça i l’ Espanyol amb triple empat a 29 punts. Un partit sense història i en el que els locals no van veure perillar en cap moment, destacadíssim el primer gol cerveser obra de Guillem Naranjo. Després de rebre una pilota a camp propi, fa un control orientat, condueix, aixeca el cap i desde el mateix cercle central veu al porter adelantat i fa una obra mestra amb un xut impresionant que acaba a les xarxes, espectacular gol per posar el 1-0 al marcador del Feliu i Codina, ja al 68’ feia el definitiu 2-0.

KO del Jàbac a casa seva

Inesperada derrota del Jàbac que venia amb un espectacular ratxa de resultats i que es va veure sorpresa per el Llagostera, que ràpidament es va avançar a la sortida d’un corner per obra de Pol. A partir d’aqui un Llagostera ben plantat al camp ha resól amb solvència les escomeses dels locals que han vist com als 82’ Pau posava la puntilla als locals i feia el definitiu 0-2.

L’At Segre va donar la cara a Horta/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Seguint amb les sorpreses tambée ho ha estat la de derrota del Mataró en la seva visita al camp de Ef. Gironès Sàbat, on va patir la segona derrota de la temporada contra un bon equip local que va saber defensar-se amb “ungles  i dents” i van saber aprofitar una de les ocasions que van gaudir per avançar-se al marcador i que al final li van suposar tres importants punts.

Lozano  als 23’ feia el gol, a partir d’aqui un Mataró que se li va girar el guió i es va veure obligat a portar el pes del partit, tot i així van gaudir de sufcients ocasions per donar la volta al marcador, però unes vegades la falta d’encert i altres la bona tasca dels locals van fer que l’1-0 fos el resultat definitiu.

Empat entre Nastic de Tarragona i el Badalona (1-1) en un partit igualat a la primera part que es van avançar els locals als 11’ per obra de Haitam i que als 21’ feia l’empat per els visitants Iñaki. Un partit que va cambiar amb l’expulsió del local Edgar  als 56’ i que va complicar el partit pero que van saber defensar l’ empat, ja a les acaballes resultaria expulsat també Victor per els visitants

Mateix resultat en el partit entre el Girona i el Sant Andreu (1-1) en un partit on els locals han portat l’iniciativa i han gaudit d’ocasions per avansar-se al marcador, peró qui ho ha fet han estat els visitants amb un gol de Oriol Solina als 6’ de la segona part. Un gol que ha deixat tocats als locals tot i això han pogut fer el definitiu gol de l’empat als 79’ per obra de Pouget; a partir d’aqui s’han volcat a l’atac per intentar fer el gol de la victòria sense sort.

Un Llagostera ben plantat va resoldre les escomeses dels locals/ FOTO: E.B.

Empat tambè entre el Mercantil i l’Unificació Belvitge (2-2) a ón després de una molt bona primera part de joc i gols, s’han fet els 4 gols, han pasat a una segona part de més respecte i por a no perdre. Destacar Marcos pels visitans, autor dels dos gols del seu equip, resultat que trenca la ratxa de victories dels locals.

Victoria del Cornellà davant del Vilaseca per 4-2 en un partit més igualat del que diu el marcador i que va ser determinant l’equip que va estar mes inspirat de cara a porta, un partit que es va decidir al últim minut quan Andy va fer el definitiu 4-2 per el seu equip i ja deixava resòl el partit.

Destaquem tambe que el partit entre el Palamós i el Mollet ha estat aplaçat per les inclemències meteorólogiques.