DHJ-LNJ: Barça: creu i cara

14a Jornada a la Divisió d’Honor Juvenil amb 1 triomf local, 5 empats i 2 victòries a domicili (20 gols marcats-9/11). A la Lliga Nacional (15a J.), 4 triomfs locals, 2 em patés i 3 victòries a domicili

JAVIER RUIZ
Relliscada blaugrana davant la Penya Raval/ FOTO: FCB

Jornada de sorpreses que ha aprofitat l’Espanyol per a situarse com a nou líder de la categoría després de la seva víctòria per 2-0 davant el Nàstic de Tarragona en un partit complicat a ón els visitants defensivament ben armats als darrera van aguantar el domini perico durant tot el partit.

Un dominí que va donar els seus fruits a la recta final amb gols de Carmona al 77 i de Victor al 87 amb tres importants punts als locals. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Ensopegada del Barça en la seva visita al camp de la Penya Arrabal (0-0) en un partit a ón ho van posar tot per endur-se els tres punts. Tot i això va sortir un d’aquells partits que no hi ha manera de fer gol, unes vegades la falta d’encert, altres la bona actuació del porter local i altres la defensa van fer  que els de Denis Silva els fos imposible marcar.

Empat també del R. Saragossa en la seva visita al camp del sempre difícil San Francisco que va aconseguir avançar-se als 30’ amb gol de Ivan Zamorano. Això va espelonar als visitants que van apretar d’alló més per intentar donar la volta al marcador, moltes ocasions i finalment als 75’ feia el definitiu 1-1 Andreu. Encara va donar temps perque el R. Saragossa tingués mes ocasions però ja no es va moure més el marcador.

Màxima igualtat entre el Lleida i el R. Mallorca tal i com refletecteix el marcador final de 1-1, després d’una entretinguda primera part a ón els vistants es van avançar mitjançant Gálvez; als 19’ els locals van reaccionar i aconseguiriem el gol del empat als 27 per obra de Eneko. Es va pasar a una segona part amb mes respecte i precaucions defensives, amb actuació destacada del porter visitant Aaron que va detenir un penal que serviria per sumar un punt al seu equip.

L’Espanyol no va perdonar a Tarragona/ FOTO: CARFLES CASANOVA

Mateix resultat entre el Reus i l’Europa 1-1, a on els locals es van avançar amb un gol després d’una combinació que va finalitzar Espi; això va esperonar als locals que es van gaudir d’ocasions per sentenciar el partit, però unes vegades la falta d’encert i altres la bona defensa visitant o van impedir. En una contra aillada Joel va aconseguir l’empat als 59’ i a partir d’aqui va seguir la mateixa tónica sense moure el marcador.

Balsámica victoria del Girona a la seva visitat al camp del Olivar per 2-3 que feia ja set jornades que no aconseguia sumar els tres punts. Els gironins van anar tot el partit per endavant, però l’Olivar aconsegui empatar, fins al minut 80 a on Herrero aconseguia el 2-2 que semblava definitiu. Unes mans de un defensor quan ja entraba la pilota va ser penalti transformat per Miguel als 93’ per establir el definitiu 2-3.

Espectacular el partit vist dissabte al camp del Stadium a ón els dos equips van sortir a intentar guanyar i el resultat ja ho diu tot, 3-3. Joc d’atac vistós per part dels dos equips que es va transformar amb gols, cosa que s’agraeix amb una categoría amb tantes precaucions defensives i por per perdre els partits. Alternançes al marcadord’ uns i altres, Torcal per partida doble i Cirac van ser els golejadors locals i Oriol Perez, Ande i Miguel Fernández per part del Cornellà.

Màxima igualtat en el partit entre el Manacor i el Nàstic de Manresa, amb poques ocasions, destacar el gol anulat per un fora de joc inexistent als visitants, un dubtós penal va ser transformat per Burguera als 67’ que feia pujar el definitiu 1-0. A partir d’aqui els locals es van dedicar a defensar la renda aconseguida i poques ocasions es van poder veure. Amb aquesta victoria el Manacor abandona l’ultima posició de la clasificació, que pasa a mans de El Olivar.

S’acosta l’EF Mataró

Els de Kiko Parcerisa s’acosten a Jàbac i Damm/ FOTO: E.B.

Còmoda victoria del líder de la LN J , Barcelona B, en la seva visita al camp del Gironès Sàbat (0-4), un partit amb poca història, Gerard Gómez feia el 0-1 als 30’ i ja a la segona part Raul Moro, per partida doble, i Brian Peña ampliaven la renta fins als marcador definitiu. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

L’Espanyol tampoc va tenir gaires problemes per desfer-se del Sant Andreu amb un contundent 4-0, també a la primera part; Julian avançaba als locals als 12’ i ja fins a la segona part no es mouria més el marcador. Gori als 49’, Julian als 59’ i Padilla als 89’ tancaben el marcador.

Més igualat va ser el partit entre la Damm i l’Unificació Bellvitge. S’avançaben els locals als 10’ per obra de Karim, pero als 23’ Marcos Martinez feia l’empat i posaba els dubtes als locals que durant la primera part no van poder fer gaire cosa. Ja a la segona les coses van cambiar i un gran Luis Aguilera es va encarregar de deixar les coses al seu lloc amb un doblet per deixar el definitiu 3-1.

Nova victòria del Jàbac després de dos derrotes consecutives aquesta vegada davant del Vilaseca per 2-1, cosa que els hi permet continuar als llocs capvadavanters de la clasificació. Partit igualat a on el Vilaseca no va posar les coses fácils als egarencs que van haber de suar per endur-se els tres punts. Jordi Pérez per doble partida va fer els gols per els locals i Joel en própia feia el gol dels visitants.

Trimf del Mataró davant el Mollet en un partit que li va costar molt i no va ser fins als 69’ que fes el definitiu 1-0 que va marcar Alvaro per els locals. Victòria del Badalona al seu partit al camp del Palamós per 2-3, amb dos parts ben diferents; a la primera els locals van sortir a presionar i endur-se els tres punts i de seguida; Moussa feia el primer als 18’, el Badalona contestava als 28’ (Haytam) però, abans d’arribar al descans ,una altre vegada Moussa feia el 2-1.

Oussama Chid deiva el Vilaseca i fitxa pel Girona/ FOTO: E.B.

La segona part va portar l’iniciativa el Badalona que es veia incapaç de poder igualar el partit i no va ser fins al minut 87 quan Jordi Pujades en própia porta feia el gol per el Badalona; el que es el fútbol i els estats anímics, això va donar forçes extres als visitants que dos minuts més tard feien el gol de la victoria per obra de Alan Nahuel, un cop molt fort per els locals que no veuen com sortir del fons de la clasificació.

El Llagostera treu vida a Tarragona

Nova alegria del Llagostera aquesta vegada en la seva visita alàstic de Tarragona per 1-2, a on es van avançar als 19’ marcant  Gerard Davesa; a partir d’aqui un bon platenjament defensiu que ba donar el seus fruits deixant poques opcions als locals, tot i això als 79’ Sergio feia el gols de l’empat i acte seguit David als 81’ feia pujar el definitiu 1-2 per certificar la victoria visitant.

Empat entre el Mercantil i el Cornellà a on les precaucions defensives van estar per davant de tot i no va ser un partit en el qual cap dels dos equips brillés per les seves intencions ofensives.

Mateix resultat entre el Girona i l’At Segre a on els locals van portar l’iniciativa però es van trobar amb un equip ben plantat i molt defensiu que van fer que les poques opcions de marcar acabesin en res i no es mogués el marcador 0-0.