DHJ-LNJ 2021-2022: Passin i vegin

Aquest cap de setmana donen inici les competicions de juvenils (DHJ-LNJ) 2021-2022. A l’horitzó, reduir els participants a 16 per a la temporada 2022-2023

El segon juvenil blaugrana sempre és el màxim candidat al títol de campió // FOTO. FC Barcelona

El segon juvenil blaugrana sempre és el màxim candidat al títol de campió // FOTO. FC Barcelona

EDUARDO BERZOSA

12 equips catalans, 3 d’Aragó (Reial Saragossa, Ebre i Montecarlo), i 3 de les Illes Balears (Mallorca, At. Balears i San Francisco) formen el Grup III de la Divisió d’Honor juvenil.

Després de confirmar-se el descens del Jàbac i Terrassa, i els ascensos d’Unificació Bellvitge i Sant Andreu, comença un nou curs amb l’objectiu de buscar un campió i un segon que sumi suficients punts per a ficar-se a la Copa de Campions.

Comença aquest dissabte, seran 34 jornades de competició, i finalitzarà el 29 de maig sense que hi hagi, per tant, cap jornada intersetmanal i amb la finalitat que la 2022-2023 només agrupi 16 equips.

DHJ: BARÇA, CAMPIÓ

L’equip blaugrana defensarà títol després de l’apassionant final que vivim l’abril passat i que es va resoldre en l’última jornada. La igualtat augmenta per als participants perquè s’uneixen Barça i Espanyol amb Saragossa i Mallorca i asseguren màxima competitivitat.

Repeteixen 9 tècnics a les banquetes mentre només 3 (Jaume García-Nàstic, Pablo Pedreñas-Lleida E., i Quim Ruiz-Unificació Bellvitge) s’estrenen.


Només tres entrenadors s'estrenaran a les seves banquetes aquesta temporada a la DHJ // INFO. futbolcatalunya

Només tres entrenadors s’estrenaran a les seves banquetes aquesta temporada a la DHJ // INFO. futbolcatalunya
L'equip blanc-i-blau dirigit per Xavi Corominas sempre és un dels grans de la categoria // FOTO: Eduardo Berzosa

L’equip blanc-i-blau dirigit per Xavi Corominas sempre és un dels grans de la categoria // FOTO: Eduardo Berzosa

LNJ: ATENCIÓ ALS NOUVINGUTS

També s’inicia aquest cap de setmana la Lliga Nacional juvenil amb 17 equips en joc, 4 filials, i 4 nouvinguts de preferent de categoria. Segur que donaran molt a parlar Figueres, Manresa, Olot i FP Reus.

El Barcelona sortirà a defensar el títol mentre que els habituals Espanyol, Damm, Cornellà i Girona lluitaran per fer ombra als blaugrana.

34 jornades per a una competició que finalitzarà el 29 de maig, que deixarà a dos participants en zona d’ascens i un futur per a la 2022-2023 també de 16 equips.

Aquets són els 17 entrenador de la Lliga Nacional Juvenil // INFO: futbolcatalunya
Aquets són els 17 entrenador de la Lliga Nacional Juvenil // INFO: futbolcatalunya

Quant als entrenadors: 6 debutants (Iban Cuadrado, Barcelona; ‘Yo-yo’, Figueres; Eduard Fortet, Manlleu; Jordi Salmerón, Jàbac; Roger Vidal, Olot; i Mia Guasch, FP Reus).