#DHJ: Canvi de líder, arriba el Barça

Tres victòries locals, quatre empats i zero triomfs visitants, amb un partit ajornat, és el balanç de la 16a Jornada en què el Barça és el nou líder

JAVI RUIZ
Els homes de Denis Silva tornen a manar/FOTO: FCB

Partit sense història entre el Barça i el Manacor a on els de Denis Silva van sortir a sentenciar el més ràpid possible i així Ansu als 7’ i Badell (en pp.) als 21’ posaven en clar avantatge als locals. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

La segona part va continuar amb la mateixa tònica i un clar dominador local però el marcador ja no es va moure més i el 2-0 va ser definitiu. En resum, tres punts que serveixen als blaugranes per encapçalar la classificació.

Mentrestant, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, punxada inesperada de l’Espanyol al seu partit contra el Reus 2-2, van sortir els locals disposats a resoldre ràpid el partit i van dominar però a la primera arribada dels visitants Rubio va fer pujar el 0-1.

Tot i això, els locals van seguir dominant i a l’última jugada de la primera part en una acció a pilota aturada Roger feia el gol de l’empat; a la segona part va seguir la mateixa tònica i els locals es van avançar al 86’ amb Jofre, gol que semblava definitiu. El que ningú esperava és que, quan estaven a l’afegit,  Caáliz faria pujar el definitiu gol de l’empat.

El derbi entre el Saragossa i l’Stadium Casablanca va tenir clar color local que va guanyar per 3-1, amb una bona primera part ja va deixar pràcticament sentenciat el partit amb dos gols d’Ivan Castillo i Rodrigo. La segona part els locals van abaixar el ritme mantenint el marcador i els vistants van retallar distancies per obra de Lato per posar emoció al partit però Puche a l’ afegit feia el definitiu 3-1.

Gran partit del Europa a casa seva/FOTO: EDUARDO BERZOSA

Partidàs al Nou Sardenya

Empat etre Europa i Cornellá (1-1). Primera part igualada i sense ocasions amb una gran jugada individual de Joel que la convertia en gol i avançaria als locals; a partir d’aqui una gran defensa local va evitar totes les arribades visitants, menys al 87’ doncs amb una pena màxima Miquel feia pujar el gol del definitiu empat.

D’altra banda, victòria del Nàstic de Manresa en el seu duel contra el Nástic de Tarragona per 2-0. Ja al primer minut el golejador local Gassan feia el primer i a partir d’aquí es va veure un partit mes igualat, amb ocasions per tots dos. Al 65 ja no es va moure més el marcador quan Guliàs feia el definitiu 2-0.

Doble empat

Riutort/Samprón, tècnics d’Europa i Cornellà/FOTO: EDUARDO BERZOSA

Empat entre Girona i Lleida 1-1, amb un bon inici de partit on els visitants als 10’ s’avançaven marcant Jorge Gómez. No es va fer esperar la resposta dels locals i als 20’ Sama, aprofitant el rebuig del porter en una pena màxima feia el gol de l’empat. Tot semblava indicar que es viuria un bonic partit de futbol per`res més lluny del que es va viure, molt de respecte, poc joc i ambició va ser suficient perque ja no es mogués més el marcador.

I empat també entre el Olivar y la Penya Arrabal al duel de la part baixa , un partit on els dos equips van demostrar el perquè de la seva classificació. Marín als 16’ avançava als locals i als 30’ Garrido feia el definitiu 1-1: a partir d’aquí, res més.