David Almazán no seguirà a la UE Sant Andreu

Primer comiat d’una banqueta a la Tercera RFEF amb l’adéu a David Almazán al capdavant de la UE Sant Andreu. “La dinàmica de resultats” i “motius personals” han decidit a les dues parts a fer aquest pas

David 'Pirri' Almazán, entrenador, i Manuel Camino, president, a la seva presentació // FOTO: UE Sant Andreu
David ‘Pirri’ Almazán, entrenador, i Manuel Camino, president, a la seva presentació // FOTO: UE Sant Andreu

Comença l’última setmana de febrer i es consumeixi el primer adéu a una banqueta de la 3REF5 amb David ‘Pirri’ Almazán al capdavant de la UE Sant Andreu. Així ho ha comunicat el club quadribarrat aquest dilluns després de consumar-se l’empat a un gol enfront del Granollers aquest passat diumenge al Narcís Sala.

Pirri deixa el primer equip a només 6 punts de la cinquena plaça que dóna accés a la disputa de la promoció d’ascens. Segons informa la mateixa nota de premsa de l’entitat, ha dirigit 24 partits a la UESA (10 victòries/5 empatis i 9 derrotes) i dos partits de Copa RFEF.

ADÉU A DAVID ALMAZÁN

Les raons per a la destitució de l’entrenador sabadellenc passen per “la dinàmica de resultats” i “motius personals”. No obstant això, el tècnic ja deixava entreveure el seu immediat futur una vegada es va consumar l’empat contra els vallesans. “Hem aconseguit jugar bé i sotmetre el rival, però es tracta de guanyar i no ho estem fent. Cada vegada ens allunyem més dels de dalt, dels millors, i és complicat”.

El seu adéu semblava cantat: “Hem tret només cinc punts de nou contra els equips de la zona baixa. Són molt pocs i esperàvem sumar molt més per a estar entre els millors, que era l’objectiu a principi de temporada”.

L'entrenador quadribarrat, David Pirri, ha estat set mesos al capdavant del primer equip del Narcís Sala // FOTO: UE Sant Andreu
L’entrenador quadribarrat, David Pirri, ha estat set mesos al capdavant del primer equip del Narcís Sala // FOTO: UE Sant Andreu

SET MESOS DE PROJECTE

Amb aquesta baixa en la banqueta del conjunt del Narcís Sala (primer tècnic cessat, ja que Javi Pérez va deixar el Granollers), es posa punt final a set mesos de treball. David Pirri va aterrar en el Sant Andreu després d’estrenar-se en el futbol formatiu del CE Sabadell, Terrassa i, finalment, en el futbol xinès.