Dani Gimeno abandona la banqueta del CF Igualada

Dani Gimeno presenta la seva dimissió al·legant motius personals i posa punt final a la seva relació amb el CF Igualada

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
Dani Gimeno posa punt i final a la seva etapa al CF Igualada // FOTO: Arxiu fcsantboia.cat

A mitja tarda saltava la sorpresa i el CF Igualada feia pública, mitjançant un comunicat, la dimissió del fins ara entrenador blau, Dani Gimeno. Poca cosa ha transcendit fins al moment, excepte que es tracta d’una decisió propiciada estrictament per motius personals.

D’aquesta manera, Gimeno es converteix en el cinquè míster en caure en les onze primeres jornades de la present temporada. Abans d’ell ja havien pres aquest camí, Edu March al CF Balaguer, José Miguel López a la Unió Esportiva Valls, Àngel García al CD Tortosa i l’últim, Germán Inglés a UE Rapitenca. (VEURE MERCAT)

Clars-obscurs

Una dimissió que posa punt final a, gairebé, un any de relació entre el club de l’Anoia i el míster vilanoví. Després d’un adéu polèmic del Vilanova va arribar a Igualada per reconduir una situació difícil. Bon futbol i moltes ganes van portar a l’equip a finalitzar la temporada a la zona mitja-alta de la classificació, fet que va suposar la seva renovació.

La present temporada es presentava, si més no, il·lusionant amb el propòsit de lluitar per les places capdavanteres. Un inici irregular va fer que apareguessin els primers núvols sobre Igualada, els quals es van esvair gràcies a una dinàmica positiva de resultats. Semblava que la tranquil·litat havia tornat al club però la darrera derrota contra el Balaguer i, sobretot, la denúncia pública de l’entrenador de l’EFAC, Pedro Petreñas on acusava Gimeno d’una suposada agressió a un dels seus jugadors i a la seva pròpia persona han enrarit l’ambient de nou. Serà aquesta una de les causes de la dimissió? El temps ens ho dirà.