Cristo salva a l’Espanyol davant el Barça juvenil

El RCD Espanyol es va imposar al FC Barcelona juvenil (3-1) gràcies a una impressionant reacció local doncs van decidir en 15’. El blanc-i-blau Cristo va rellançar als seus

EDUARDO BERZOSA
Derbi juvenil Espanyol-Barça/ FOTO: RCD ESPANYOL

Gran derbi. RCD Espanyol i FC Barcelona van entretenir als més d’1.500 afeccionats que es van donar cita en la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Encara que tots els gols van arribar en la segona meitat, el pols que van mantenir els uns i els altres va entretenir a tots els presents. Els jugadors de David Gallego van poder amb els de Gabri gràcies a una espectacular reacció en una cambra d’hora.

Els pericos no es mouen de la segona plaça de la classificació, s’allunyen quatre dels blaugrana i es queden a un punt del líder Mallorca. Important triomf per l’Espanyol contra l’etern rival que ja suma tres derrotes i 1 empat en 11 jornades.

Només oportunitats

Això va succeir en la primera meitat en la qual els porters van anul·lar qualsevol rematada del rival. Va ser el cas del davanter blanc-i-blau i màxim realitzador perico Rivas sobre el meta blaugrana Denis. D’altra banda, Carles Pérez ho va intentar davant el porter Edu. Seria el mateix Rivas qui ho intentaria fins en dues ocasions abans del descans.

Ressorgir perico

En la segona part tot va canviar. I això que va començar el Barça marcant gràcies a un dur tret de Dani Morer (54’) davant el qual no va poder fer res Edu. A partir d’aquí va començar la remuntada local. Un error del porter Denís li va servir a Rivas per col·locar l’1-1 (64’) que va animar moltíssim als de Gallego.

Amb els espanyolistes en ratxa, arribaria el segon i pràcticament definitiu. Cristo va aprofitar una pilota dins l’àrea rival, es va desfer de tots els seus rivals i va sentenciar als visitants que, ja a la desesperada, van cometre pena màxima sobre Bermejo. Aquest penal ho va transformar Aarón (79’) i va decidir els tres punts