Cornellà, OK; Sabadell i EF Gavà, KO

Dur final a la Divisió d’honor juvenil on cal destacar la salvació de la UE Cornellà mentre que Sabadell i EF Gavà perden categoria. Per dalt, ni Barça ni Espanyol van aconseguir el títol

L’equip verd no va donar opció al Mercantil en el Joan Murtró // FOTO: UE Cornellà

La classificació estava decidida per dalt, ja que el campió Mallorca va viatjar a la CE Dani Jarque amb una diferència de 4 punts; el 0-0 deixa les coses com estaven. D’altra banda, el Barcelona només va empatar a 3 davant el Constància, ja descendit.

En resum: ni Barça ni Espanyol ni Damm estaran a la pròxima Edició de la Copa de Campions (12 de maig inicio de quarts de final). Millor no pensar molt.

CORNELLÀ ES VA SALVAR

La part positiva es diu UE Cornellà, ja que l’equip verd havia de guanyar al Joan Murtró enfront d’un còmode Mercantil i ho va fer. No va donar opció. Julià Aguilar va col·locar el 0-1 (1′) i el 0-2 (5′), Héctor Tejada va marcar el 0-3 (26′) i Joan Bonet va certificar el 0-4 (45′) i el 0-5 (52′).

Mentrestant, San Francisco superava per la mínima al CE Sabadell i els enfonsava a l’infern. Un gol de Marc Hidalgo (55) va posar el 2-1 final per als locals i condueix als arlequinats a la LNJ.
Duríssim pal per al CE Sabadell que s’unirà a l’adeu d’una EF Gavà que va donar sempre la cara durant tota la temporada, però que no va poder davant rivals molt més potents.

GOL AVERAGE CRUEL

Igualats Sabadell i Saragossa-Racing amb 34 punts, cauen els primers pel gol average. Recordem que al Parque Deportivo Ebro (primera jornada) van guanyar els aragonesos per 1-0 mentre que al Complex Esportiu Olímpia van empatar a un gol.

Finalment, cal destacar la presència ja anunciada de Gimnàstic Manresa i Gimnàstic Tarragona a l’elit dels juvenils.