Copa RFEF: Sascha decideix el Llagostera-Nàstic

Un gol i un penal sobre Sascha van decidir la remuntada i la classificació local al Llagostera-Nàstic de vuitens de final de la Copa RFEF (2-1). Ara, només el Platges de Calvà separà els d’Alsina de la Copa del Rei

Sascha va marcar un gol, va participar en el segon del Llagostera i va acabar amb el Nàstic a la Copa RFEF
Sascha va marcar un gol, va participar en el segon del Llagostera i va acabar amb el Nàstic // FOTO: @Mark_Splash

La UE Llagostera s’ha classificat aquest dijous per als quarts de final de la Copa RFEF després de superar al Nàstic (2-1) en la pròrroga. Sascha va acabar amb el Nàstic. Després de l’1-1 aconseguit per Bonilla (41′) i Sascha (76′), respectivament, els gironins van saber reaccionar en la segona part del Llagostera-Nàstic i decidir la seva classificació de penal (Sergio Cortés 111′)Amang va poder empatar (119′), però el seu cop de cap va sortir fora.

Ara, al Llagostera ja només li queda un escull per aconseguir un bitllet per a la Copa del Rei 2020-2021. El pròxim rival és el Platges de Calvà balear, que va eliminar el Mar Menor a la tanda de penaltis. La sort pels d’Oriol Alsina és que l’eliminatòria, a partit únic, es jugarà la setmana vinent al Municipal de Llagostera.

La primera part va ser del Nàstic encara que la possessió corresponia al Llagostera. Els de Toni Seligrat sabien que la velocitat podia resultar gairebé definitiva i la veritat és que van provar a Marcos en diverses ocasions. A tots dos conjunts els hi va costar entrar en joc, però, quan ho va fer l’equip grana (avui de blanc) va ser definitiu.

AMBICIÓS NÀSTIC

Al cap de 23 minuts, una errada defensiva local va propiciar un centre de Quintanilla des de la banda esquerra, no obstant això Gerard Oliva no el va poder aprofitar; tampoc va poder fer-ho un actiu Pedro Martín, un minut després. El davanter de Riudecanyes va tornar a aparèixer (29′) amb un encertat cop de cap que va obligar el porter blaugrana a lluir-se.

Però, quan no va poder fer res Marcos Pérez, va ser en el minut 41 amb rematada del sorià Javi Bonilla i això que el porter blaugrana va tocar la pilota. Va marxar Pedro per la seva banda, els defensors gironins van mirar i el seu centre al segon pal va ser inapel·lable.

REACCIÓ DEL LLAGOSTERA

El segon període del Llagostera-Nàstic de Copa RFEF es va iniciar amb un doble canvi: Genar va entrar per Roig i Dieste per Manchón per a incidir més en la seva avantguarda. I va obtenir el seu rèdit, ja que Monreal (56′), primer, i Diego (60′), després, van acariciar l’empat. Era el pròleg d’una igualada treballada per part del Llagostera.

L'afició del Llagostera va saber mantenir les distàncies socials en el Municipal // FOTO: UE Llagostera
L’afició del Llagostera va saber mantenir les distàncies socials en el Municipal // FOTO: UE Llagostera

El Nàstic es va lliurar al treball de Gerard Oliva encara que l’aportació ofensiva dels tarragonins va ser mínima. Per contra, una gran combinació que va iniciar l’actiu Sascha, amb control i bona orientació, cap a Genar, va finalitzar amb centre de Guiu que va tancar el mateix davanter centre. Gran feina del ‘9’ barceloní que va aprofitar el seu equip.

Aquest 1-1 no va fer res més a allargar l”espectacle’ amb regal de mitja hora que, en principi, no afectarà els d’Alsina, ja que descansen mentre els de Seligrat reben al Nou Estadi al Badalona. No ho oblidarà Amang amb clara ocasió de gol a un minut del final però se li va anar. Sascha va acabar amb el Nàstic