Copa Catalunya: reunió amb els clubs de Segona A

Els clubs que la temporada passada jugaven a Segona Divisió A s’han reunit aquest matí a la FCF per planificar esportivament el calendari de la Copa Catalunya

En Joc els equips de 2a/ FOTO: FCF
En Joc els equips de 2a/ FOTO: FCF

Delfí Geli i Ignacio Mas-Bagà, president i director general del FC Girona, Pere Tarradellas, de l’àrea esportiva UE Llagostera, Xavier Monclús, director general del CE Sabadell, i Pere Gratacós, director de Relacions Institucionals del FC Barcelona, s’han reunit aquest matí amb el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i el Secretari General, Albert Baza, per tal de conèixer el calendari de la Copa Catalunya Absoluta.

Un cop s’hagin definit les tres primeres eliminatòries entre els clubs de Tercera i Segona B, que es juguen el cap de setmana de l’1, 8 i 15 d’agost, entraran els quatre equips professionals. Les dates que la Federació Catalana de Futbol ha proposat per la disputa dels Quarts, les Semifinals i la Final, i que han estat acceptades pels clubs, seran entre els mesos de setembre i novembre.

Els vuit clubs que arribin a quarts de Final es reuniran a la seu de la Federació Catalana de Futbol l’última setmana d’agost per tal de sortejar els partits i acabar de fixar les dates.