Copa Catalunya enfront de Supercopa d’Europa

Amb un parell de nassos: Rapitenca, Manresa i San Cristóbal disputaran els seus partits de Copa Catalunya (1a eliminatòria) aquest dimecres 10 en un horari que coincidirà amb la Supercopa d’Europa que jugarà el Reial Madrid. Competència? Cap


La nova Rapitenca de Tercera obrirà foc aquest dimecres enfront de la UE Sant Andreu // FOTO. uE Rapitenca

Competència?, cap, però una manera més d’allunyar als aficionats dels camps, sí, per això sembla absurda aquesta coincidència Copa Catalunya (1a eliminatòria) enfront de la Supercopa d’Europa (21 hores).

La veritat és que els clubs no creuen que aquesta simultaneïtat es pugui notar massa en la graderia. Fa temps que les entitats, amb el vistiplau de la Federació Catalana, miren cap a un altre costat respecte als seguidors del futbol.

7 TRIOMFS VISITANTS

Aquest dimecres 10 està previst que es disputin tres partits corresponents a la 1a eliminatòria de la Copa Catalunya. Els tres partits completaran aquesta primera fase, ja que la majoria es van disputar el passat cap de setmana.

Per cert, com a important curiositat, 7 dels vuit partits van acabar amb victòria (i classificació) per a l’equip visitant mentre només el duel Castelldefels-Lleida E. va acabar en empat. Després els de Pere Martí es van imposar en el llançament de penes màximes (2-4).

COPA CATALUNYA DE PAGAMENT

En referència als tres partits d’aquest dimecres els horaris coincidiran amb el Reial Madrid-Eintracht de Frankfurt (21 h.). Primer ho faran Rapitenca i Sant Andreu (19.30) i, mitja hora després, començarà El Congost (Manresa-Cornellà) i Ca N’ Anglada (San Cristóbal-Terrassa), concretament a les 20 hores.

La Devesa i a Terrassa els socis hauran d’abonar 5 euros (10 per a la general dels parroquians) mentre a Manresa serà entrada gratuïta. Els de Ferran Costa, que s’estan marcant una sensacional pretemporada, després de golejar al Cornellà, i arribar a la final dels Històrics, s’han fixat la il·lusionant xifra de 500 socis per a aquesta nova temporada 2022-2023 amb el primer equip en la Segona Federació.