Catalunya inicia el retorn a Europa des de Granollers

REDACCIO
redaccio@futbolcatalunya.com

La selecció amateur comença el seu camí per Europa // FOTO: F.C.F.
La selecció amateur comença el seu camí per Europa // FOTO: F.C.F.

La selecció catalana UEFA ha guanyat amb solvència l’EC Granollers (0-2) en el partit del seu centenari. El seleccionador català, Toni Almendros, va presentar una llista amb moltes cares noves per tal de començar a preparar la primera fase estatal de la Copa Regions al desembre

Tot i les novetats a la llista, el futbol que ha demostrat la Selecció ha recordat al joc de Kíev i Itàlia. Amb una defensa molt sòlida i un mig del camp farcit de jugadors amb gust pel bon futbol, la Selecció ha tingut el pes del joc, obrint a les bandes amb un alt ritme de circulació de la pilota.

Així, dos dels “nous”, Guzman (que ja havia jugat algun amistós amb la Selecció) i Oriol Escabrós, han fet els gols que han permès que Catalunya s’endugués la victòria.

Toni Almendros ha valorat molt positivament la victòria i ha comentat que “ha quedat clar que la Selecció disposa de varietat i qualitat de jugadors”. A més, ha afegit que “els que estan dins són molt bons”. El seleccionador UEFA ha destacat que “cada cap de setmana veig jugadors molt interessants que poden donar la talla”.

Aquest ha estat el primer partit amistós de la temporada per la Selecció UEFA. Està previst que a finals de mes es jugui un altre partit de preparació. Avui ha esta present el nou seleccionador català,  Gerard López.

FITXA

EC GRANOLLERS, 0

Cañadas, Mamadou, Pina, Charcos, Font, Gerard Garcia, Alex Gil, Matito, Novo, Delmàs i Llanes.

També han jugat Duran, Mera, David Garcia, Raül Diaz, Sierra, Edu, Ivan Garcia, Oriol Sala, Jandro i Masip.

SELECCIÓ CATALANA UEFA, 2

Segovia, Joel, Cano, Amantini, Monta, Guzmán, Crcistino, Putxi, Vellilas, David Jiménez i Solano.

També han jugat Iñigo, David Martínez, Borges, Planas, León, Oriol Escabrós, Padilla, Pep Caballé, Ginés, Òscar Muñoz i Ramon Rovira. Catalunya inicia el retorn a Europa donis de Granollers

Gerard López, nou seleccionador de Catalunya // FOTO: F.C.F.
Gerard López, nou seleccionador de Catalunya // FOTO: F.C.F.