Casals dispara: “M’han clavat una punyalada trapera”

El president de la Federació Catalana, Jordi Casals, va carregar contra els seus vicepresidents Andreu Subíes i Josep Llaó després d’haver presentat aquest matí 15 federatius la seva dimisió. “M’han clavat una punyalada trapera”, va dir, entre d’altres coses

FCF, Casals
Jordi Casals i la seva junta (2009)/FOTO: FCF

“Ens hem quedat molt sorpresos tot i que algú ja en va comentar anit certs rumors a la llotja”, va dir Casals en una roda de premsa convocada amb segell d’urgència. Com fóra que ara sí que l’interessava ser escoltat, Casals va fer servir un discurs ploraner per a explicar el seu malestar

“M’han clavat una punyalada trapera. Qui? Andreu Subíes i Josep Llaó. És ben clar que en el cas del primer, que venia d’una junta anterior, no ho vam poder netejar tot i, pel que fa a Llaó, crec que no podrà dormir tranquil.

Després de qualificar-los d’“infidels”, avançar que “faré de president fins que la llei ho permeti” i assegurar que “em tornaré a presentar”, Casals va fer servir el manual: “El que em sap més greu és que el futbol català sigui perjudicat un altre cop, especialment pel que fa qa la seva imatge després de l’èxit del partit contra Honduras. El futbol de Catalunya no mereix entrar, un altre cop, en aquest procés”. El que sempre va tenir clar l’encara president de la FCF és que “el deut i els números els han de mirar i acceptar els clubs que em van escollir per una gran majoria. El més senzill és criticar a casa però no per estar influenciats per persones externes”.

PAL PER A JORDI MESTRES

El directiu barcelonista Jordi Mestres, que sempre ha manifestat en les juntes de la FCF una petició de transparència i que l’ha portat a ser un dels 15 firmants, l’ha servit al ‘cap’ del futbol català per a carregar també contra la seva persona, “no contra el FC Barcelona. No vull ni pensar que el Barcelona estigui implicat en tot això. Crec que no ha estat étic ni elegant ja que ni tan sols m’ha trucat, encara que només porta tres mesos a la Federació i perquè nosaltres el vam convidar. Com a mínim, s’hauria d’haver abstingut”.

FOTO: F.C .

Publicat a FCF