Cap de setmana decisiu per a la UE Cornellà

Partit clau per al primer equip a Palamós i per al primer juvenil de la UE Cornellà aquest cap de setmana encara que els de DHJ se la juguen aquest dissabte

Els 'verds' d'Albert García se la juguen aquest proper dissabte a Sabadell // FOTO: UE Cornellà
Els ‘verds’ d’Albert García se la juguen aquest proper dissabte a Sabadell // FOTO: UE Cornellà

Mentre que el primer equip de la UE Cornellà es juga una de les seves últimes 4 ‘bales’ a la Primera Federació, el primer juvenil de Divisió d’honor no sols no pot fallar sinó també esperar altres marcadors.

L’equip d’Albert García, que encara no entén la remuntada del Racing Club Saragossa la setmana passada, han de superar el Mercantil al Municipal Merinals Joan Murtró. Això, d’una banda, i amb el record present del 0-1 de la primera volta al Municipal de Cornellà.

MERCANTIL-CORNELLÀ I….

Els verds, que apareixen a la 13a plaça de la classificació d’aquesta Divisió d’honor juvenil amb 32 punts, jugaran davant Mercantil i enfront de Racing Club Zaragoza (33), San Francisco (33) i Sabadell (34).

Idèntic horari (17.30, dissabte) per a tots els implicats a l”infern’ del descens, i una lupa per a l’aparellament San Francisco-Sabadell, a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, i Racing Club Zaragoza-Damm, al Parque Deportivo Ebro.

La realitat és que el juvenil de la UE Cornellà ho té molt complicat encara que mai impossible. El seu futur és complicat alhora que pot dirigir directament al segon juvenil a la Preferent si bé el filial encara somia amb la seva salvació matemàtica.