Can Vidalet clama contra la FCF

Un duríssim insult racista fa retirar-se a un equip juvenil d’un terreny de joc i la FCF acaba per sancionar al perjudicat (Can Vidalet) amb 6 punts menys (partit perdut i -3)  i 75 euros vergonyants, per això el club del Molí clama contra la Federació

Can Vidalet i Vinyets Molí-Vell SÍ que s'uneixen a la campanya de NO Al RACISMO, NO A la VIOLÈNCIA en el futbol // FOTO: Can Vidale
Can Vidalet i Vinyets Molí-Vell SÍ que s’uneixen a la campanya de NO Al RACISME, NO A la VIOLÈNCIA en el futbol // FOTO: Can Vidalet

@ManuelSeguraM

Un gravíssim insult racista durant un partit de 1a Divisió de juvenils (Fontsanta Fatjó-Can Vidalet) va avançar el seu final, ja que els visitants es van retirar del camp en injuriar greument un company per part d’un jugador local. El col·legiat PRC ni va amonestar a l’agressor, però en aquest 70′ els del Molí es van retirar amb 2-2.

Era la segona jornada de Lliga (10 octubre 2021) i el comitè de competició de la FCF ja ha sancionat al Can Vidalet perquè “consideren que això no és motiu de sanció”, declara el vicepresident del ‘CanVi’ a Futbolcatalunya, Pedro Villegas.

EL CAN VIDALET, OFÈS I DOLGUT

No troben cap explicació a la resolució del comitè ni tampoc al fet que ningú (ni el nou Delegat federatiu des del carrer Sicília) s’hagin interessat “per saber el que realment va ocórrer. Els nostres xavals estan col·lapsats, no entenen (com ningú de nosaltres) res de res”.

El club del Molí creu que l'FCF fa campanyes però després no compleix // FOTO: FCF
El club del Molí creu que l’FCF fa campanyes però després no compleix // FOTO: FCF

Això va provocar que aquest passat diumenge –“així va sortir dels xavals”– posessin genoll en terra per a mostrar la seva repulsa a qualsevol situació racista. El ‘CanVi’ va endur endavant una idea que també van seguir de manera exemplar els del Vinyets Molí-Vell.

“Treballem amb nens de tots els països del món, amb tots. Estem en una localitat multicultural i ens alegra tenir més de 400 nens que es troben desorientats amb aquesta decisió. No entenen com s’insulta a un company, decidim retirar-nos perquè el col·legiat no li va voler expulsar, i la FCF ens sanciona a nosaltres”, es lamenta el directiu.

VAN A APEL·LACIÓ

Villegas, que va confirmar la intenció del club de presentar un nou recurs al comitè d’Apel·lació, esperava mçes. Fins i tot que “el mateix president de la Catalana hagués assumit la situació i hagués vingut, quan es juguessin els minuts pendents, per a donar exemple, però ni s’han dignat a trucar”.

A Can Vidalet senten que “una cosa són les campanyes, totes aquestes campanyes que llancen contra la Violència, el Racisme i tot això i després està el que decideixen”.