Ca N’Anglada, invicte; Banyoles, guanyador

Primera jornada del 2021 i última d’una primera volta a la qual al maleït coronavirus s’ha afegit ‘Filomena’ per a molestar més. Patacades de Terrassa i Vilafranca amb Ca N’Anglada, invicte i Banyoles, guanyador

Espectacular imatge de Felipe Gaitán en aquest Banyoles-Sants. Era el minut 95!! // FOTO: Felioe Gaitán-Banyoles

Espectacular imatge de Felipe Gaitán en aquest Banyoles-Sants. Era el minut 95!! // FOTO: Felipe Gaitán-Banyoles

Primer punt i a part d’aquesta irregular, atípìca i accidentada Lliga de Tercera Divisió i tancament amb liderat per a Europa i Sant Andreu, respectivament, encara que cap dels dos va jugar aquest diumenge. Gran titular: Ca N’Anglada, invicte; Banyoles, guanyador

Quatre partits ajornats per la COVID-19 i el mal temps originat per ‘Filomena’ acaba amb una primera volta encara incompleta. 2 triomfs locals, 1 empat (subgrup B) i 3 victòries a domicili és el balanç d’aquesta 11a jornada amb 15 gols marcats (9 visitants).

PODERÓS CERDANYOLA

Els qui hauran d’oblidar aviat aquest primer cap de setmana de competició del 2021 seran Terrassa, Vilafranca, Igualada, Peralada i Sants. Mentre Girona B i Cerdanyola empataven a zero, i això que els vallesans van jugar amb un menys des del minut 37 per expulsió d’Alberto García, van caure els gols en la resta de partits. Toni Carrillo encara no sap perdre fora de Les Fontetes.

ENTRENADOR NOU, JUANJO NO POT

Tampoc ho oblidarà el nou tècnic del Terrassa, Juanjo García. Els egarencs, amb l’adéu molt fresc encara a Xavi Molist, van caure a les mans d’un ex com és Ferran Costa amb gol de penal d’Izán Checa (79′). Els del Congost es fiquen a la segona plaça mentre els egarencs acumulen la seva tercera derrota en els seus últims quatre partits.

Gran alegria en el vestuari d'un CE Manresa que de la mà de Ferran Costa va cap amunt // FOTO: CE Manresa
Gran alegria en el vestuari d’un CE Manresa que de la mà de Ferran Costa va cap amunt // FOTO: CE Manresa

CA N’ANGLADA, INVICTE

Més rotunda va ser l’alegria parroquial a un Ca N’Anglada inexpugnable. I això que Alex Segura (31′) va posar als d’Iván Moreno per davant, no obstant això va haver-hi reacció immediata local. Adri Rivas (42′) va aprofitar una assistència de Mario Canti, autor del 2-1 (80′) i Óscar Sierra, el ‘Pitxitxi’ del ‘SanCris’ va sumar el seu quart gol a la seva brillant temporada.

Va repetir Pedro Casado sota la porteria vilafranquina encara que va caure el segon KO per al Vilafranca perquè no perdien des del xoc en el Nou Sardenya (2a jornada).

TRES GOLS, TRES

Les Comes i Peralada van veure molts gols visitants. Tres, en concret, pels dos costats. En el municipal igualadí, la Pobla Mafumet va arrencar fort i Carlos Martínez (16′) va certificar un 0-1 premonitori.

El tècnic del Peralada, Albert Carbó, no va poder aplaudir al seu equip perquè va caure enfront del Vilassar // FOTO: CF Peralada

Els de Dani Vidal arribaven amb facilitat a la porteria de Romans Carrillo i aconseguien bones finalitzacions. Karim (39′) va posar el segon abans del descans i Sergi Caballero (77′) el tercer per a goig visitant perquè no guanyaven des del 22 de novembre (jornada 6a).

Mentrestant, a Peralada, arribaven tres dels cinc penals que s’han assenyalat aquest 10 de gener. Primer va marcar Josu Currais (10′ p.) per als xampanyers, va lluir Andrés Borges (27′) i amb el cap va posar el 1-1; va arribar la segona pena màxima que va fallar Ritxi, o va encertar Roman (33′).

I, per a no perdre el costum, nou llançament des dels onze metres que encerta Carlos Cano (54′) per a avançar als de Peque; el festival mariner el tancaria l’uruguaià Borges (69′) amb un xut des de dins de l’àrea gironina. Sisena jornada sense perdre per al Vilassar.

BANYOLES, GUANYADOR

És clar que aquest Sants no té la fortuna com a millor aliada. L’ocasió al Nou Camp del Banyoles era, en teoria, propícia per a sumar el seu primer triomf encara que l’equip de Pitu Batlle té nova cara.

La presència dels reforços (Momo i Pime) van donar forces als locals per a remuntar el gol dels de Tito Lossio, obra de Ot (60′), gràcies a un penal discutit. Els dos gols de Venzal (90′) i Jordi Sala (95′) va ser massa cruels.