Boris Garrós viu una segona joventut

El davanter del Cerdanyola ha marcat 9 gols en 16 partits amb el club vallesà. Aquesta temporada ja són tres de Boris per un ‘Sarda’ que ha començat bé la a Segona Federació

Boris Garrós acumula nou gols en setze partits amb el Cerdanyola // FOTO: B.G.
Boris Garrós acumula nou gols en setze partits amb el Cerdanyola // FOTO: B.G.

@JordiMestres_

Ningú oblida els 25 gols que va fer Boris Garrós al Gavà, en una temporada memorable tan de l’equip com del davanter. Des d’aleshores el davanter no havia tornat a un nivell golejador similar… fins ara. I és que el seu fitxatge pel Cerdanyola ha acabat sent tot un encert. Boris va ser clau per la permanència dels d’Oliver Ballabriga la temporada passada i aquesta ha començat en plena forma. Com un fènix, Boris viu una segona joventut i el ‘Sarda’ se n’ha aprofitat per salvar la categoria, primer, i per començar aquesta temporada amb un 7/12.

Els dos gols de Boris a l’última jornada van ser claus per la victòria al camp de la Penya Independent (1-3). El davanter també va marcar a la jornada inaugural contra el Torrent (1-1). Per tant, quan Boris marca el Cerdanyola no perd i els seus gols han suposat quatre dels set punts dels vallesans a la lliga.

Una imatge que comença a ser habitual amb Boris com a protagonistes a Les Fontetes // FOTO: B.G.
Una imatge que comença a ser habitual amb Boris com a protagonistes a Les Fontetes // FOTO: B.G.

BORIS, DE 0,14 A 0,56 GOLS DE MITJANA

Boris ja en va marcar sis la temporada passada i n’acumula nou en setze partits amb el Cerdanyola. L’ex del Gavà, Costa Brava o Sabadell ha ressorgit després d’uns anys difícils. Serveix d’exemple veure que la mateixa quantitat de gols (9) els havia marcat en els 63 partits anteriors a arribar a Fontetes.

El passat març Boris ja reconeixia a FutbolCatalunya que tornava a divertir-se jugant a futbol i que tenia corda per uns quants anys. Ara, amb 35, és decisiu pel Cerdanyola i recorda al seu ‘prime’ de la 2016/17 al Gavà. Serà capaç de repetir aquell registre de 25 gols? Segur que Sí