Borgoñó presenta els seus primers 54 clubs

Només 15 dies de treball han estat suficients perqué Adolfo Borgoñó presenti els seus primers 54 clubs de cara a incloure 4 punts “bàsics” a la pròxima Assemblea del futbol català

El portaveu de la Plataforma 'Per una FCF dels clubs', Adolfo Borgoñó, ja comença a mostrar les seves cartes // FOTO: A.B.
El portaveu de la Plataforma ‘Per una FCF dels clubs’, Adolfo Borgoñó, ja comença a mostrar les seves cartes // FOTO: A.B.

@ManuelSeguraM

Adolfo Borgoñó, portaveu de la Plataforma ‘Per una FCF dels clubs’, ha fet un nou pas al capdavant. Un pas molt clar ja que l’actual president de la UE Castelldefels ha presentat els seus primers 54 clubs que desitgen incloure diverses 4 preguntes a l’Assemblea de la Federació Catalana de futbol.

Cert que, en el cas de triomfar en les seves peticions, s’obrirà un nou panorama. Primer: que sigui oficial el 30 de Juny (Blanes) com a seu de l’Assemblea. I, segon: que es presentin les signatures corresponents (120) a aquesta petició.

QUATRE O SIS PUNTS

Pendents de si seran 4 o 6 preguntes les que es proposaran per part de la Plataforma i de l’Associació de clubs –ara units, segons va publicar aquest dimarts Mundo Deportivo-, la primera carta ja està sobre la taula.

Atenció a aquests 54 clubs (notable presència del Baix Llobregat, 17), com pot resultar lògic, però és només una primera mostra. Segons la Plataforma, “aniran apareixent tots en els pròxims dies encara que preferim anar a poc a poc”.

54 clubs de Catalunya ja han mostrat la seva predisposició de participar en l'ordre del dia de l'Assemblea // FOTO: F.C.
54 clubs de Catalunya ja han mostrat la seva predisposició de participar en l’ordre del dia de l’Assemblea // FOTO: F.C.

BORGOÑÓ, A LLEIDA

La cara visible de la Plataforma, Adolfo Borgoñó, va comentar al nostre company Pepe Laso (Lleida Ràdio) que “no ens hem trobat a ningú que ens tanqui la porta”.

En resum: el camí de la Plataforma ‘Per una FCF dels clubs’ passa per dues realitats: “1) presentar aquests 4 punts a l’Assemblea i per a això cal anar per 200 signatures amb la finalitat d’arribar a les últimes conseqüències”

I 2) “presentar moció de censura com a conseqüència lògica de l’Assemblea. D’aquesta manera, la moció parla de 180 clubs (15%) per a convocar votació de vot en el termini d’un mes i, si s’aconsegueixen els dos terços de la votació, ja estaria”.