Blanes ‘show’: de la vergonya a la impugnació

Hores després de l’Assemblea del futbol català 2021 val la pena recordar el malson d’aquest 30 juny sota el títol de ‘Blanes ‘show’: de la vergonya a la impugnació

El president de la FCF, Joan Soteras, va aprofitar l'Assemblea per a seguir amb la seva campanya electoral per al 2022 // FOTO: Captura TVFCF

El president de la FCF, Joan Soteras, va aprofitar l’Assemblea per a seguir amb la seva campanya electoral per al 2022 // FOTO: Captura TVFCF

@ManuelSeguraM

És difícil resumir 4 hores i mitja en una frase encara que segur que molts coincidiran en el titular de Blanes ‘show’: de la vergonya a la impugnació’. El futbol és moltíssim més del que es va viure en aquesta Ciutat Esportiva impecable i en la qual els empleats de la FCF van tornar a guanyar-se la seva matrícula d’honor.

Sota la censura de Joan Soteras, per primera vegada a la història de la ‘Fede’, consentida per una junta conforme amb les seves comissions, i teledirigida per transcomunicadors genuflexos, l’Assemblea va ser un ‘show’ amb aplaudiment per als presents.

La directiva ho va portar millor perquè es van ajuntar per a esmorzar i es van ajuntar per a sopar amb quilometratge a part; per descomptat, els ‘heretges’ NO. Esment especial per al discurs de la presidenta del Manresa, Ruth Guerrero

BLANES ‘SHOW’: NO SURTEN ELS NÚMEROS

Si volen perdre el temps, repassin els nombres de vots en els diferents apartats que es van tractar i, amb especial atenció, a l’aprovació de l’exercici econòmic. Amb 454 assembleistes presents van aparèixer, a mà alçada, 384, és a dir, els 70 restants o estaven evacuant, prenent l’aire o el que sigui. És a dir, mirin i, si troben respostes, les comuniquen.

UN VÍDEO DE PEL·LÍCULA

D’altra banda i, com que la FCF no va creure convenient ni recórrer al streaming ni a la seva fabulosa TV perquè el miler de clubs es poguessin s’assabentés de res, res millor que un resum de 6 minuts i les frases més ‘maques’ dels seus caps.

Música, oratòria celestial d’un president que ja pensa en les pròximes eleccions (seran els seus primers comicicis, ja que en el 2008 va ser l’hereu) conformen un bloc amb dues opinions ‘crítiques’.

Curioses i molt respectables, per descomptat, com la de Carles Casanova (Ôdena): “Veig coses fosques” sobre l’ACFAC i la Plataforma. O la de Joaquim Ferrerons (CF Camós): “Si cal fer oposició, cal fer-la ben feta i no com s’està plantejant” ja que no va parlar ningú més el transcomunicador treballa el just.

En resum: ara arriba la impugnació per a goig dels amants juristes i per a major calvari dels clubs. La campanya per a les eleccions del 2022 continua.