“Aquesta FCF no és seva, senyor Soteras”

L’afirmació d'”aquesta FCF no és seva, senyor Soteras” correspon a la presidenta del CE Manresa Ruth Guerrero. D’altra banda, Plataforma i ACFAC venen optimisme després de l’Assemblea

La presidenta del Manresa, Ruth Carrilllo, no es va tallar i va dir les coses molt clares // FOTO: CE Manresa

La presidenta del Manresa, Ruth Carrilllo, no es va tallar i va dir les coses molt clares // FOTO: CE Manresa

@ManuelSeguraM

Ruth Guerrero, presidenta del CE Manresa, va ser la veu més contundent que es va sentir a l’Assemblea de la FCF a Blanes. Contundent, ferm, clarificadora i directa, l’actual responsable de l’entitat del Congost va poder parlar 5 minuts. No més, la van tallar. Exemplar.

Guerrero, que va arribar a la junta gestora del Manresa el juliol del 2020, i a la presidència l’agost, va acaparar totes les atencions amb mirades de menyspreu, per descomptat, però també d’admiració pel seu verb valent. El curs passat la mateixa TVFCF els va regalar un reportatge ‘súper-maco’.

“AQUESTA FCF NO ÉS SEVA”

Tot això és passat, ara toca refrescar el present amb les seves frases més rellevants.

“No vull aprovar aquests números per una qüestió d’ètica sense posar en dubte la professionalitat del personal de la Federació”

“Els sous que tenen es troben, en molts casos, per sobre dels sous de mercat. És molt senzill: quan vulguin, quedem i els mirem amb molts informes que jo també tinc”

“No vull contribuir al fet que la FCF sigui una oficina d’ocupació de persones de l’entorn més pròxim a alguns directius, a més, que quedi molt clar: no poso en dubte la capacitat d’aquestes persones”

“CAS PAQUITA: TANT DE BO REFLEXIONEM”

“Ens han negat els nostres drets amb el NO al vot secret, ens han menyspreat, volem debatre cara a cara, sense por de ser assenyalats si votem en contra”

“L’adéu de Paquita Linares és perquè tothom reflexioni i més per les acusacions que ha fet. Aquesta FCF no és seva, sr Soteras, és de tots els clubs”

La contestació del secretari general, Oriol Camacho, va ser indigna i irreproduïble perquè fa mal als ulls i a l’oïda.

Oriol Camacho, secretari general de la Federació Catalana de futbol // FOTO: Captura TVFCF
Oriol Camacho, secretari general de la Federació Catalana de futbol // FOTO: Captura TVFCF

VALORACIONS

ADOLFO BORGOÑÓ (PER UNA FCF DELS CLUBS)

“Estem satisfets, NO contents, però vam anar a donar batalla per responsabilitat. Vam veure el tarannà antidemocràtic d’aquesta junta, no es va permetre cap dels 6 punts sol·licitats, una irresponsabilitat més d’aquesta junta que impugnarem i tindrà un recorregut curt”

“Volem que la FCF torni a ser dels clubs i no el seu quiosquet”

“Per part nostra, màxim respecte als qui van votar a favor o en contra o es van abstenir doncs ja hem vist que aquesta Federació no ha complert amb les condicions que se li van demanar, però no estem RES en contra dels clubs que no estiguin d’acord amb les nostres propostes”

JAVIER SALAMERO (ACFAC)

“M’entristeix veure com hi ha una manipulació expressa i una falta de respecte a assembleistes per part de la junta de la FCF, ni van acceptar la presència d’un notari, ni van deixar votar en secret (dret que recull codi civil) i van silenciar als clubs.

“Ha arribat el moment que els clubs facin un pas endavant i no es permeti menystenir com va ocórrer aquest dimecres. La junta no entén que l’òrgan sobirà és l’Assemblea”

“En el seu informe econòmic hi ha diverses irregularitats i el discurs del president mancat de sensibilitat i respecte als seus clubs. Ens plantegem impugnar, va haver-hi una mostra de falta de transparència i no ho podem permetre”.