Becerra, Verdú, Vallès i Rangel, luxe per al futbol català

Isaac Becerra (Cerdanyola, 2a RFEF), Joan Verdú (CE L’Hospitalet, 3a), Enric Vallès (Olot, 3a) i Angel Rangel (Rapitenca, 1a Catalana) són els últims noms que s’afegeixen a la temporada 2021-2022 per a alegria del futbol català

Isaac Becerra, Joan Verdú, Enric Vallès i Àngel Rangel, tornen al futbol català // FOTOS: Cerdanyola/CELH/Olot
Isaac Becerra, Joan Verdú, Enric Vallès i Àngel Rangel, tornen al futbol català // FOTOS: Cerdanyola/CELH/Olot

Isaac Becerra, Joan Verdú, Enric Vallès i Àngel Rangel amb els últims quatre grans noms a afegir a la llista de reforços per als equips catalans que s’estrenaran aquest pròxim cap de setmana. Superada la barrera dels 30 anys, l’experiència d’aquests 4 futbolistes animaran molt més les possibilitats de Cerdanyola, L’Hospitalet, Olot i Rapitenca, respectivament.

Cert que més d’un pot dir que la mitjana d’edat s’incrementa a les seves corresponents plantilles, però ningú podrà negar la qualitat i experiència d’aquests quatre grans protagonistes.

BECERRA, ‘MANS’ PER AL CERDANYOLA

‘Porteràs’. Així de senzill, clar i directe. El treball d’Isaac Becerra sota la porteria del Girona 2016 va ser definitiu perquè l’equip de Montilivi lluités fins a l’últim per un ascens a Primera que es va escapar finalment. Les seves mans li van valer el premi Zamora de la Segona divisió i fitxar pel Valladolid.

Als seus 33 anys, aquest badaloní, que va començar a les categories inferiors de Barcelona i Espanyol, va provar fortuna al Panionios (fa 12 anys) i va tornar a lluir al Reial Madrid Castilla. No obstant això, seria Girona qui li llançaria. Valladolid li confirmaria, no va tenir gran fortuna a Tarragona i ve de dues bones temporades al Còrdova. Per tot això, la seva presència en el Cerdanyola pot ser determinant per als vallesans.

VERDÚ, DE LUXE PER A L’HOSPI

Joan Verdú és un altre exemple per a qualsevol xaval que desitgi ser futbolista. S’ha vist a la seva última temporada en el modest Montañesa al costat del seu inseparable Sergio García. Sobra qualsevol presentació per a aquest migcampista de l’Eixample amb inicis a la Penya Anguera i a partir d’aquí tocar la glòria: Barcelona, Espanyol, Depor, Betis, Llevant, Qingdao Huanghai i ‘Monta’.

Amb 38 anys a la seva esquena, es mou com un juvenil encara que amb la saviesa del mestre i ha de conduir l‘Hospi a la 2a RFEF.

VALLÈS, ‘DELICATESSEN’

Aquesta exquisidesa de Verdú es pot aplicar perfectament a Enric Vallès amb només 31 anys i amb les seves últimes sis temporades a la Lliga de Noruega. Els seus inicis a les categories inferiors del Barcelona apuntaven molt alt encara que la fortuna mai ha estat la seva millor companya. Fitxatge de ‘centenari’ per a una UE Olot que coneix a la perfecció.

És l’any del Centenari i no es pot fallar. Hem d’aconseguir l’objectiu, que és guanyar la lliga i licitar. Vull ajudar al fet que l‘Olot faci un joc atractiu”, ha declarat el de Puigreig al seu retorn a casa. Segur que Albert Carbó, el club i l’afició agrairà el seu esforç.

RANGEL, ‘GALÀCTIC’

I, per a coronar la llista de fitxatges, anotin el d’Àngel Rangel a la Rapitenca. Ja apareixia retirat encara que se li ha convençut perquè s’incorpori al ‘equipàs’ que Toni Teixidó vol conduir a la 3a RFEF. Va jugar a la League One (Swansea) –escollit millor lateral dret-, amb Roberto Martínez, i va passar per la Premier. Va penjar les botes (o ‘va desaparèixer’) per a tornar amb honors de crack on va començar.

La seva aportació pot ser determinant al costat de companys com Xavi Jaime, Peke, Ivan Vidal o Jordi Oribe, entre molts.

Llegeixin l’article dels companys de ‘La Mitjana Anglesa’ publicat l’octubre del 2011 perquè val molt la pena.