Batanero, una esquerra de luxe per al Manresa

David Batanero retorna al futbol català als seus 33 anys amb una esquerra de luxe per al Manresa, per a un equip que desitja anar per totes aquesta temporada. El de Sallent és una aposta estel·lar per part del conjunt de Ferran Costa

David Batanero torna amb la seva esquerrana d'or a Manresa // FOTO: CE Manresa
David Batanero torna amb la seva esquerrana d’or a Manresa // FOTO: CE Manresa

El Manresa i el futbol català estan d’enhorabona amb el retorn de David Batanero. Als seus 33 anys, aquest migcampista, que posseeix una de les millors esquerres d’aquest esport, torna a casa després de diverses temporades al futbol suec. Precís, amb bon xut, millor intel·ligència i gran categoria personal, el de Sallent és un luxe.

L’arribada de Batanero al Congost és un reforç inesperat per al tècnic Ferran Costa, ara vuitè a la classificació general de la 3RFEF5 i amb 7 jornades disputades. 3 triomfs, 3 empats i 1 derrota com a balanç parcial, els bagencs continuen mirant a dalt, ja que estan a un punt de la promoció d’ascens i a 5 del líder Peralada, però els manresans volen molt més.

BATANERO, DE LUXE

Per totes aquestes raons, el fitxatge de David Batanero té especial importància com a complement perfecte per al seu centre de camp. Després de la seva estada a  terres sueques, concretament a equips com Sundsvall i Mjällby de la Primera Divisió, torna a Catalunya amb una última parada a la UD Eivissa.

David Batanero i Andrés Borges amb Catalunya a Transnistria // FOTO: FCF
David Batanero i Andrés Borges amb Catalunya a Transnistria // FOTO: FCF

No ho ha tingut mai fàcil David encara que sempre ha deixat el seu segell en tots els equips pels quals ha passat. Des que va començar a la Damm i al RCD Espanyol com des de els seus primers passos al futbol amateur.

UNA ESQUERRA MAGNÍFICA

‘Bata’ no oblidarà mai equips com Blanes, Igualada, Gramenet, Rubí, Palamós i les seves dues últimes aparicions a Sabadell i Terrassa. La seva extraordinària qualitat ha estat objecte de desig per part de més d’un equip i va voler provar en el futbol professional a Suècia. Sense la pressió que sempre li ha suposat el seu excel·lent futbol, va trobar major serenitat a l’estranger.

La seva última parada ha estat la UD Eivissa i ara comença un nou compromís a El Congost on se li exigirà, com sempre.