Barça-Damm i Espanyol-Mallorca, Copa del Rei

La Copa del Rei de juvenils ja té xocs per a setzens de final, eliminatòria que se celebrarà, a partit únic, aquest pròxim diumenge 16 i al camp de l’equip millor classificat

Explosió d'alegria cervesera aquest passat diumenge en el Nou Sardenya // FOTO: CF Damm
Explosió d’alegria cervesera aquest passat diumenge en el Nou Sardenya // FOTO: CF Damm

EDUARDO BERZOSA

Barça-Damm i Espanyol-Mallorca són els dos aparellaments amb els tres equips catalans que participaran a la primera ronda de setzens de final de la Copa del Rei de juvenils. L’RFEF va realitzar el sorteig aquest dilluns 10 i ja tenim aquesta primera cita per al pròxim cap de setmana.

El Barça arriba com a posseïdor de la primera posició de la classificació de la Lliga una vegada consumada la primera volta, l‘Espanyol com a segon, i la Damm torna a fer història, ja que també es fica entre els escollits com a tercer.

BARÇA-DAMM I ESPANYOL-MALLORCA, INCREÏBLE

Segons va dictaminar la Federació Espanyola a les seves ‘Normes Reguladores i Bases de Competició’, l’ordre de l’aparellament queda dictat per la classificació de lliga. D’aquesta manera, el sorteig ha volgut que sigui Barça-Damm i Espanyol-Mallorca els qui lluitin per aquesta primera opció.

El vestuari de Luis García va mostrar un moment màxim de satisfacció després de la passada a la Copa // FOTO: CF Damm

El vestuari de Luis García va mostrar un moment màxim de satisfacció després de la passada a la Copa // FOTO: CF Damm

Barcelona i Espanyol ja sabien que anaven a estar mentre que la Damm va haver d’esperar a la conclusió d’aquesta última jornada al Nou Sardenya. Clar que el triomf blaugrana per 4-0 contra el Sabadell ja va atorgar als de Luis García aquesta plaça merescuda i de luxe.

Dimarts passat 4 de gener ja anunciàvem aquí que un punt era suficient per a tornar a la Copa per tercera vegada en seixanta anys d’història i així ha estat. Edu Expósito, jugador de l’Eibar, i ex Damm, recordava l’última presència dels locals en el 2015 amb Cristóbal Parralo a la banqueta.

ANTECEDENTS DE LA LLIGA

Recordem que amb aquesta primera volta de la Lliga 2021-2022 es van donar aquests marcadors: Barça 3-2 Damm i Mallorca 0-3 Espanyol.