A un punt del somni de la Copa del Rei

La Damm es juga aquest pròxim diumenge ser present a la pròxima edició de la Copa del Rei de juvenils enfront de l’Europa al Nou Sardenya; un punt li tornaria a situar en una situació que va viure en el 2015

Edu Expósito, ara a l'Eibar, va ajudar en el 2015 a la Damm a ficar-se en quarts de la Copa // FOTO. Eduardo Berzosa

Edu Expósito, ara a l’Eibar, va ajudar en el 2015 a la Damm a ficar-se en quarts de la Copa // FOTO. Eduardo Berzosa

EDUARDO BERZOSA

Un punt li serveix al CF Damm per a ficar-se a la Copa del Rei de juvenils, un punt que podria obtenir diumenge (18.30 hores) al Nou Sardenya enfront de l’Europa. Els de Luis García tenen un dur xoc enfront dels graciencs mentre el Saragossa, amb un punt menys (28) va a Cornellà.

Sigui com sigui, un empat els podria servir per a reeditar un 2015 amb Parralo a la banqueta; i, d’altra banda, amb jugadors com Edu, Doncel, Max, Alfred, Lledó o Campeny, entre molts.

LA COPA DEL REI ESPERA

Aquesta última jornada de la primera volta a la DHJ decidirà aquestes tres posicions de Copa per a les quals ja estan apuntats amb diferencia Barcelona i Espanyol. El premi és majúscul per a un equip que figura tercer (29 punts -8 triomfs, 5 empats i 3 derrotes-).

Aquest és el grup de la Damm 2021-2022 dirigit per Luis García // FOTO: Ignasi

Aquest és el grup de la Damm 2021-2022 dirigit per Luis García // FOTO: Ignasi

La Damm ha sumat 14/24 punts lluny del Feliu i Codina mentre que l’Europa (dotzè) acumula 18 amb un total de 8 sobre 24 en el seu camp.

INOBLIDABLE EDU EXPÓSITO

“D’aquest any guardo records boníssims, de companys, del cos tècnic i individuals també”, comenta a Futbolcatalunya el barceloní ara a l’Eibar.

Va sortir amb Cristóbal al Fabril per després aterrar a Eibar on ja s’ha consagrat. Recordar-li Damm és “parlar d’un 10 en tots els aspectes per a tots els que formaven part de l’entitat”. A més, “per a tots els continuen formant a jugadors i pels valors que tenen i t’ensenyen el que representen”.

Gran victòria davant el Málaga 2015 de Manolo Ruano amb jugadors com Edu Expósito, Doncel, Max, Alfred, Lledó o Campeny, entre molts // FOTO: Edurado Berzosa
Gran victòria davant el Málaga 2015 de Manolo Ruano amb jugadors com Edu Expósito, Doncel, Max, Alfred, Lledó o Campeny, entre molts // FOTO: Edurado Berzosa

Edu, autor d’un dels dos gols enfront del Màlaga, va ajudar l’equip a classificar-se per a quarts i caure enfront del campió, Rayo Vallecano.

“No podria quedar-me amb una única persona sinó amb totes les que van ajudar a tot el grup a aconseguir una cosa tan gran com és jugar la Copa del Rei juvenil”, va concloure.