Badalona-Pobla de Mafumet, final de la Copa RFEF

Els dos equips catalans han superat a L’Hospitalet y Espanyol B, respectivament, en els partits de tornada de la fase autonòmica de la Copa RFEF i disputaran la final

Tercer partit entre Badalona i Hospi amb eliminatòria per als de Gonzlaez / FOTO: FCF

Els partits de tornada de les semifinals de la fase catalana de la Copa RFEF han acabat amb triomf del CF Badalona i la Pobla de Mafumet. Els badalonins s’han imposat per un ajustat 2 a 1 al CE L’Hospitalet . Els locals han començat perdent perquè en el primer minut Guillem Castell ha inaugurat el marcador (0-1).

Ja a la segona part, Sergio Olmeda ha empatat el partit en el minut 49 (1-1) i a les acaballes del matx, Alberto Rodríguez ha forçat la pròrroga (min. 89, 2-1). Recordem que en el partit d’anada el resultat també va ser de 2 gols a 1, però en aquella ocasió favorable a L’Hospitalet. Amb la victòria del Badalona s’ha arribat als llançaments de penals i els locals han estat més encertats per endur-se el partit i l’eliminatòria (6-5).

Espanyol B – Pobla de Mafumet

En l’altre partit amb representació catalana, l’Espanyol B ha caigut a casa davant la Pobla de Mafumet quan, al minut 30, Gil Muntades ha marcat l’únic gol del partit. El resultat d’anada va acabar amb empat a 1. D’aquesta manera, la Pobla disputarà la tercera final de la seva història en aquesta competició.

Es classifica la Pobla davant l'Espanyol B/ FOTO: FCF
Es classifica la Pobla davant l’Espanyol B/ FOTO: FCF

La final autonòmica també serà a partit doble. L’anada es disputarà el dia 7 d’octubre i la tornada el 14 del mateix mes.