Assemblea ordinària i contractació de detectius

Mentre l’encara president de la FCF, Soteras, continua pendent del seu futur a Madrid, el seu director marca el 26 de juny la data de l’Assemblea i contracta a més detectius. Per què?

Dimecres laborable per a una nova Assemblea ordinària de la Catalana // FOTO: FCF
Dimecres laborable per a una nova Assemblea ordinària de la Catalana // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

msegura@futbolcatalunya.com

Temps de silenci a la junta de la FCF amb el seu president (encara) Soteras al capdavant. Mentre continua pendent del seu futur a la Federació Espanyola del seu contemporani Pedro Rocha, a Catalunya visita llotges i surt a les fotografies com a justificació del seu generós sou.

D’altra banda, el director Calle estudia totes les estratègies possibles en un futur a curt, mitjà i llarg termini. La seva tàctica judicial passa per dilatar tots els casos pendents el màxim possible per a arribar a l’Assemblea del 26 de juny en òptimes condicions. El que no se sap és per què torna a contractar una empresa de detectius, però els professionals de la recerca ja han començat a posar fil a l’agulla.

ASSEMBLEA I DETECTIUS

A falta de cinc dies per a complir terminis, aquest dimecres hem sabut que Sant Cugat del Vallès és la seu contractada per la FCF per a una nova Assemblea com el juny passat del 2023. Previ pagament de 6.500€, la Catalana disposarà un dimecres laborable per a reunir al Teatre Auditori a uns clubs que passen de tot. A més, estan pendents de la resolució del TSJC. La ineligibilitat de Soteras i la recerca dels Mossos per presumpta falsificació de signatures i actes notarials de les passades eleccions (3/2023) crema.

Serà una Assemblea ordinària, en principi, encara que no cal descartar que es pugui celebrar també una extraordinària. Atenció perquè l’estratègia federativa estudia avançar eleccions davant el futur fosc de Joan Soteras.

Ara com ara, l’ordre del director és tancar la boca als seus obedients directius mentre passa el temps. A més, es contracta una nova agència de detectius com ja va passar temps enrere amb el president de la Fundació, Ivan Carrillo. En aquesta ocasió se sabia que era per a investigar la vida del màxim dirigent del Gavà, abans opositor, ara lleial col·laborador. I ara?