FCF-Carrillo, amics per sempre

Un any després de ser arxivada una denúncia anònima de l’ex aspirant presidencial , Ivan Carrillo, l’FCF aconsegueix un acord de pau. És més, el president Joan Soteras recomana als seus que retirin querelles contra el mandatari de Gavà

El passat 16 de Gener del 2020 Ivan Carrillo presentava en roda de premsa una denúncia anònima i una moció de censura contra l'FCF // FOTO: futbolcatalunya

El passat 16 de gener del 2020 Ivan Carrillo presentava una denúncia anònima i una moció de censura contra l’FCF // FOTO: futbolcatalunya

@ManuelSeguraM

Aquest dimarts es compleix un any just des que un jutjat de Gavà (número 2) no va acceptar una denúncia anònima davant els Mossos d’Esquadra, clubs i FCF. Però, ara, ja són, FCF-Carrillo, amics per sempre

Concretament, Carrillo va fer referència a una facturació a la FCF per treballs que no es van realitzar i va arribar a quantificar la trama amb un desviament d’1,5 milions d’euros, entre altres arguments. Posteriormente, la resposta de la Catalana va ser agilitzar la creació d’una ‘compliance’.

Però tot això és història, ja que, un any després, el president Joan Soteras ha decidit retirar una querella per ‘injúries i ofenses a l’honor’ que tenia interposada contra el seu exrival.

PAU AMB CARRILLO

Soteras va comunicar a la seva junta la decisió de retirar les querelles contra el seu opositor-precandidat a la presidència de la FCF i president del Gavà) aquest novembre passat.

Tot i trobar-se a casa seva, perquè es recupera d’un ingrés hospitalari, el president ha decidit consumar la pau.

De fet, mesos enrere ja va haver-hi ‘ambaixadors’ que es van encarregar de preparar el terreny; d’aquesta manera es retira qualsevol amenaça jurídica a qui va avançar un llunyà 16 de gener del 2020 una moció de censura mai finalitzada.

I ja se sap: silenci i ‘transparència’ absoluts. És més, s’ha remodelat a gust del consumidor perquè segueixi tot en el calaix.

Joan Soteras i el 'presi' del Gavà, a l'Assamblea de Tàrrega . Ara, FCF-Carrillo, amics per sempre// FOTO: Futbolcatalunya,
Joan Soteras i el ‘presi’ del Gavà, a l’Assamblea de Tàrrega . Ara, FCF-Carrillo, amics per sempre// FOTO: Futbolcatalunya

PACTE I REPARTIMENT

La realitat del present destaca que els quatre signants han decidit retirar-les, per ‘recomanació’ presidencial. Joan Soteras, José Domingo Valls (assessor jurídic), Joan López (advocat) i Javier Latorre (director de comissions i comitès) ja ho saben.

Res ha transcendit sobre aquest pacte, tot i que la ‘bona voluntat’ de Soteras ha fet que Carrillo, ara amb altres objectius presidencials, s’hagi retirat de ‘la lluita’.

Entre les possibles ofertes per a l’abraçada figura una possible vicepresidència (hi ha dues per cobrir) i un càrrec executiu per a una altra veu discordant i exMutualista (Dorado).

Aquest protagonista és el mateix al qual Soteras va replicar en l’Assemblea de Tàrrega 2019 amb paraules directes. “Vostè és la persona menys apropiada per a parlar d’una Mutualitat a la qual va portar a la ruïna”, li va contestar. En resum: FCF-Carrillo ja són amics per sempre.

L'exaspirant a candidat a la presidència de la Catalana té ara altres objectius // FOTO: futbolcatalunya

L’exaspirant a candidat a la presidència de la Catalana té ara altres objectius // FOTO: futbolcatalunya