#2cat5: Artesa de Segre i Alcarràs amb el mateix objectiu

L’Artesa de Segre i l’Alcarràs es queden sols en la lluita per la primera posició i no fallen en els seus partits per seguir empatats a punts

JOSEP REGANY @Jregany
Alpicat
Victòria de l’Alpicat a casa seva davant l’Alcarràs/FOTO: ALPICAT

Els dos líders de la categoria no van fallar en la jornada número 24 i mantenen viva la lluita per la primera posició. Amb la segona plaça gairebé garantida, que dóna la possibilitat de jugar la promoció d’ascens,  ja que l’Albi encadena 3 jornades consecutives sense guanyar. Els esforços dels dos conjunts es centren en aconseguir l’esperat ascens directe.

L’Artesa de Segre va superar amb comoditat l’Agramunt, en un derbi que va decidir Gandara amb un doblet. Els de Prior van mostrar molta efectivitat i van decantar el partit a la primera meitat. La sentència va arribar al minut 81 i un minut després l’Agramunt tancava el marcador amb el definitiu 1-3.

Més dificultats va trobar l’Alcarràs per sumar els seus 3 punts. Fins a dues vegades es va avançar el Linyola al marcador, però un gran acte de fe dels d’Espasa els va portar a remuntar el partit amb un hat-trick de Cendros, els dos darrers gols amb 9 jugadors al camp.

Alpicat i Balàfia, dos equips a l’alça

L’Alpicat rebia un Juneda amb moltes baixes, i així ho van aprofitar els d’Alcalde que abans de l’hora de partit ja havien tancat el marcador per 3-0, que els permet enllaçar la sisena jornada sense conèixer la derrota. El Balàfia va protagonitzar la golejada de la jornada en superar per 6 gols a 1 al Castellserà. Els de la capital ja es situen quarts a la classificació.

El Palau d’Anglesola es va imposar per 2-0 al Cervera en el tram final del partit i es retroba, després de moltes jornades, amb la victòria. També com a local, el Térmens va superar per 3 gols a 1 l’Albi que perd el ritme dels dos primers. ElGuissona respira després de superar per 2-1 al Torrefarrera.

Alcoletge i Organyà es van repartir els punts en el seu empat a 1. Mentre que el Solsona es va endur els 3 punts deVallfogona de Balaguer, després de guanyar per la mínima.