Aquest Prat funciona millor lluny del Sagnier

Els números demostren que aquest Prat suma més punts lluny del Municipal Sagnier que a casa seva tot i que ja comença a mostrar les seves possibilitats

Així va acabar el golejador gallec Martín Lamelas després de marcar el gol del triomf a Olot // FOTO: AE Prat
Així va acabar el golejador gallec Martín Lamelas després de marcar el gol del triomf a Olot // FOTO: AE Prat

La reconstrucció de l’AE Prat porta el seu temps al punt que deu jornades de competició han servit per a començar a veure les intencions potablava. De la mà de Miquel Motoso, un gran coneixedor de la casa, el triomf al Municipal d’Olot de Pedro Dólera tradueix molt més que tres punts.

Aquest Prat, que s’ha col·locat a la novena posició de la classificació, ofereix números baixos encara que rendibles. Nou gols a favor (només ha deixat de marcar en 3 ocasions) per 9 en contra (tres porteries a zero) mostren la seva potència lluny del Sagnier. A domicili sumen el doble de punts que davant la seva afició perquè són 10 (3 triomfs, 1 empat i 1 derrota) enfront de 5 com a local (1 derrota, 2 empats i 2 KO).

UN PRAT EN PROGRESSIÓ

Els de Motoso, que repeteixen aquesta novena plaça per tercera jornada consecutiva, demostren una progressió notable que s’ha reconfirmat amb el triomf a l’invicte Olot amb gol del gallec Martín Lamelas. Dues setmanes abans van fer el propi a L’Hospitalet amb gol del jove armeni Ashot igual que va ocórrer a Peralada encara que allí va ser un doblet dels 4 que ja acumula.

Aquest pròxim cap de setmana toca una nova sortida per a l’11a jornada a Vilassar, un camp on els de Peque han deixat escapar 7 punts dels 15 disputats

MIQUEL MOTOSO DESPRÉS DEL 0-1 A OLOT

“Va ser un partit molt intens davant el millor equip de la categoria; va ser èpic i hem demostrat casta i saber estar en tot moment”

“Sabíem que la proposta de l’Olot era fer un pas endavant mentre que nosaltres volíem esperar per a fer les transicions i ens va sortir bé”

“Vam voler ser protagonistes, intentar provocar situacions més llargues i efectives davant l’equip més important de la categoria”
“Sabíem com treballa el míster (Dólera), el vaig veure molts partits en el filial, té uns patrons significatius i, a partir d’aquí, ens ha sortit bé”

“Vam mantenir el ritme alt encara que ens van fer sofrir”