Aquest Manresa comença molt fort

Cinc victòries i tres empats és el primer balanç del nou CE Manresa de la mà de Ferran Costa. 19 altes, 14 baixes i 5 renovacions ofereixen il·lusió i possibilitats de cara a la temporada 2020-2021

Manresa, Ferran Costa
Aquest nou Manresa apunta bones maneres // FOTO: CE Manresa

Només un mes i deu dies de preparació porta el nou CE Manresa que presideix Ruth Guerrero i dirigeix Ferran Costa com a director esportiu i tècnic del primer equip, temps suficient per a veure per on van els passos d’un club renascut i amb ambició prudent per a aquesta campanya 2020-2021. Ara com ara, pel que fa a l’equip que militarà a Tercera Divisió (Grup V-A) i que s’estrenarà en El Congost (17-18 d’Octubre) davant el Castelldefels, la pretemporada registra 3 empats per 5 triomfs.

Excel·lent treball de la plantilla manresana amb victòries enfront de tres segona B (Manresa 3-1 Badalona, Manresa 2-0 Olot, L’Hospitalet 0-3 Manresa), tres empats davant rivals de Tercera (Manresa 2-2 Terrassa, Manresa 0-0 Cerdanyola) i San Cristóbal 1-1 Manresa) i una alegria enfront d’un Primera Catalana (Vic 2-4 Manresa). Els de Costa han aconseguit marcar 17 gols i només han rebut set amb l’anècdota que significa sortir invicte enfront dels dos últims segones B.

Amb només cinc cares que repeteixen, a més de l”estudiant’ Joan Castanyer, vells coneguts com Noah Befoe (4 gols) o el migcampista de Santpedor, Izan Checa (3 gols), i reforços de luxe com Marc Vito (Olot), Amantini (Vilafranca), Julio Serrano (Vilafranca) o el jove extrem insular Erik Rafael, aquest Manresa promet grans emocions. “Si ets tu mateix, estàs més prop de guanyar”. La frase és de l’entrenador Ferran Costa i ja la repeteixen els seus futbolistes.

Per cert, aquest dilluns el club ha comunicat la baixa de quatre futbolistes: