Aquest dilluns acaba el termini per els futbolistes estrangers

Aquest dilluns 16 finalitza el termini que va concedir la Federació Catalana de Futbol per als jugadors estrangers que no tinguessin la seva documentació en regla. Des del passat mes d’agost, els clubs han tingut temps per posar al dia a tots els seus futbolistes

Regularizació de tots els jugadors pertanyents a la FCF

Ha estat un i és un dels majors mals de cap que està sofrint el futbol català, inspeccions fiscals al marge, per descomptat. La irregular presència de futbolistes, no acreditats en els equips de Catalunya, va obligar a la Federació a accelerar l’actualització de totes les plantilles, amb especial atenció al futbol formatiu. Conscients que la situació afectava a més de 10.000 protagonistes, la FCF va convidar a les entitats a una obligada regularització. El termini acaba aquest dilluns 16.

Al principi de l’actual temporada es va encendre la llum vermella al carrer Sicília i es va convidar als clubs al fet que posessin al dia totes les dades. La tramitació dels documents necessaris per poder dur a terme la pràctica del futbol deixa a gairebé un miler de jugadors fora de concurs, segons fonts consultades per aquesta redacció, encara que l’actualització era més que necessària.