“Aquest ascens és per a l’afició de l’Europa”

És un exemple a seguir i el capità de l’Europa, Alberto González, el va tornar a demostrar i va poder cantar, a la fi, l’ascens dels escapulats a la #2a RFEF. “Aquest ascens és per a l’afició de l’Europa”, afirma

Alberto González, Europa
Lògica alegria del capità del CE Europa, Alberto González, després de classificar al seu equip per a la #2a RFEF // FOTO: marcsr_foto

EDUARDO BERZOSA

“Aquest ascens és per a l’afició de l’Europa“, afirma el capitá como a presentació. Alberto González va viure aquest passat diumenge una altra jornada per a la història escapulada i per a la seva particular. El capità gracienc, que aquest dissabte 1 de maig complirà 35 anys, ha tocat el cel després de deu temporades al Nou Sardenya.

Segur que la primera felicitació li va arribar des de Valladolid on el seu germà, Sergio González, va viure a distància la bogeria europeísta.

“AQUEST ASCENS ÉS PER A l’AFICIÓ DE L’EUROPA”

Felicitats. Què tal la nit?

La veritat és que gairebé sense poder dormir entre el cansament i la quantitat d’emocions acumulades, per això ha estat difícil agafar el son.

Escolti: és cert que pugen de categoria, però no li sembla un nyap la reestructuració del futbol espanyol?

El que és cert és que en la competició a la qual accedim hi ha moltíssims menys equips que la que deixem, per tant, això vol dir que el nivell puja. I no sols el nivell sinó també l’exigència dels rivals per la qual cosa estar entre ells, és un orgull.

Alberto González al costat dels seus dos nebots que també van viure aquest diumenge la festa gracienca // FOTO: A.G.

Alberto González al costat dels seus dos nebots que també van viure aquest diumenge la festa gracienca // FOTO: A.G.

El seu esforç ha de ser destacat perquè la gespa que tenen és el seu major enemic

No afavoreix al futbol en general tenir aquestes instal·lacions esportives en aquest deplorable estat; no sols perquè no es pot jugar en condicions normals, sinó per la salut de quantitat de jugadors de totes les edats que passen pel Nou Sardenya.

Fa dos anys que mostren un futbol meravellós. Felicitats perquè diverteixen a la gent i reparteixen felicitat a un barri i a una afició que el necessita

“LA GESPA? NO ES POT JUGAR AIXÍ”

Sens dubte el tipus de futbol que vol David Vilajoana és d’atac total, vertical i molt intens, i això fa que sigui més vistós per als aficionats. I què pot haver-hi millor que últimament hagi pogut ser amb la nostra afició present?!

Aquest equip és d’autor? Ens expliquem: sense Vilajoana seria un altre? Les esbroncades del míster què tal les digereixen?

La manera de veure i viure el futbol per a Vilajoana i el cos tècnic és única, i exigeix un ritme elevadíssim a les dues àrees. Ell és un virtuós com transmet, i això al principi xoca, però a la intimitat ens té un afecte especial que li costa més transmetre.

Alberto és el quart jugador amb més partits de la història del CE Europa // FOTO: marcsr_foto
Alberto és el quart jugador amb més partits de la història del CE Europa // FOTO: marcsr_foto

“LA MANERA DE VEURE I VIURE EL FUTBOL PER A VILAJOANA ES ÚNICA”

Qui els acompanyarà a la 2a RFEF?

És complicat fer travesses, la igualtat és màxima i crec que fins a l’última jornada no estarà decidit.

No facin més festes, si us plau, que la maleïda Covid continua massa viva

Som totalment conscients de la situació, i per això, es van prendre les mesures i aforament limitat. No és moment de festes, però si de celebrar-ho amb els teus amb les mesures adequades.

Personalment ha de ser increïble?

Sí. És un orgull i, ser el quart jugador amb més partits de la història, és una brutalitat. Aquest club és exigent, i si no rendeixes, no tens espai. Això vol dir que s’han fet les coses bé, i de forma mantinguda, durant les meves més de deu anys jugant.

“AQUEST CLUB ÉS EXIGENT, I SI NO RENDEIXES, NO TENS ESPAI”

A qui dedica aquest ascens?

Als aficionats que fa tant de temps que estan darrere perquè ha costat molt i després de diversos play-offs sense aconseguir-ho. A la meva família, que sempre és aquí, i van poder veure el partit en el camp i també, en directe, des de Valladolid.