L’Europa, nou equip de la 2a RFEF

Queden 9 punts en joc, tres jornades que seran definitives per al grup D i E perquè el C ja té campió, un CE Europa que, 27 anys després, és nou equip de la 2a RFEF. El partit del Nou Sardenya és inesborrable

27 anys després, és equip de la 2a RFEF, l'Europa és equip de la 2a RFEF // FOTO: @marcsr_foto
 27 anys després, és equip de la 2a RFEF, l’Europa és equip de la 2a RFEF // FOTO: @marcsr_foto

@ManuelSeguraM

Ni Champions, ni Lliga, ni SuperLliga, qui no hagi pogut veure aquest diumenge del Nou Sardenya s’ha perdut un partidàs de futbol històric per als locals perquè l’Europa ja és nou equip de la 2a RFEF.

Hi ha hagut de tot: espectacle, gols, expulsió, penosa invasió de camp, una gespa vergonyosa i alegria que bona falta fa. Felicitats a tota la família escapulada.

L’EUROPA, NOU EQUIP DE LA 2A RFEF

Va marcar primer aquest Cerdanyola meravellós gràcies a Javi López (3′), però la reacció local va ser extraordinària. La gran feina de l’equip de David Vilajoana es va traduir en dos gols en cinc minuts gràcies a Albert Martí (11′) i Carlos Cano (16′) i es va rematar gràcies a un Pau López d’or (38′).

Va ser una primera meitat sensacional malgrat la fastigosa gespa que cap polític sembla voler solucionar mentre se succeeixen les lesions.

En la segona part es va viure molt més amb el 3-2 de Pitu (espectacular) en el minut 47. El treball del conjunt de Toni Carrillo es va multiplicar, Uri Escabrós (77′) va veure la vermella per acumulació i la contra va sentenciar.

Quart gol d’Eric López que va provocar la penosa invasió del camp amb reprovable festeig del tècnic local.

A falta del temps d’afegit, el Cerdanyola es va retirar del camp, no obstant això va haver-hi ràpida meditació, van tornar, es van donar la mà i va acabar la festa d’un Europa que amb els temps que corren ha de combinar l’alegria amb la preocupació, ja que, desgraciadament, la pandèmia segueix molt activa. En resum: L’Europa, nou equip de la 2a RFEF

Un gol de Yayá (8') davant els parroquians deixa als de Cristian García amb 5 punts d'avantatge / FOTO: UESA
Un gol de Yayá (8′) davant els parroquians deixa als de Cristian García amb 5 punts d’avantatge / FOTO: UESA

SUBGRUP C: SEGONA PLAÇA PENDENT

Així les coses, queda saberde qui serà la segona plaça que continua totalment oberta. Aquests quatre equips jugaran contra els dos primers del subgrup D per una plaça més encara que la incògnita-Vilafranca pot deixar el camí obert a un altre equip.

Extraordinari Cerdanyola i gol salvador de Toni Cunill (88′) per a seguir amb la il·lusió molt fresca i molt viva.

SUBGRUP D: MANA EL SANT ANDREU

D’altra banda: dos empats i un triomf visitant ha estat el balanç d’aquesta 3a jornada que deixa a la UE Sant Andreu al capdavant del grup amb més avantatge (5) sobre el segon que va punxar a Ca N’Anglada. El gol de Yayá (8′) davant els parroquians deixa als de Cristian García amb 5 punts d’avantatge sobre el Vilassar de Peque.

Els mariners van arrencar una igualada de penal (Fran Fuentes 55′) a la seva visita a Els Canyars després d’avançar Sergi Moreno (50‘) als locals. Aquest 1-1 també es va donar al Congost entre un Manresa que només té a 1 punt la segona plaça igual que una FE Grama crescuda. Erik Rafel (p. 34′) i Juan Carlos Oliver (76′) van ser els anotadors.

SUBGRUP E: FIGUERES I SANTS LLUITEN

El Figueres va caure per la mínima enfront de la Pobla de Mafumet / FOTO: UEF

El Figueres va caure per la mínima enfront de la Pobla de Mafumet / FOTO: UEF

Les sis places de descens directe encara donaran molt a parlar. Pendents de l’ajornat Igualada – Banyoles poc sembla que pugui canviar si no que s’ho diguin a una Montañesa a la qual algú li ha fet bruixeria. Ni el pitjor enemic dissenya el final de Nou Barris amb el gol de Juanlu per a l’Horta en el 92′ després d’avançar Sergio García als seus (15′).

Els de Nou Barris ja saben el que els espera a l’igual (molt probablement) que Valls i Horta. Però mentre hi ha vida, hi ha esperança. El problema el tenen damunt Figueres i Sants perquè els de Vilatenim van caure a La Pobla mentre els de L’Energia ho van fer a Les Grases.

Iván Vidal va marcar el gol de la UEF a La Pobla del seu germà Dani, però no va ser suficient; d’altra banda, David Toro (40′) i Naranjo (95′) van donar la tranquil·litat necessària al Santfeliuenc.

Al Vilar, Ritxi Mercader va anotar el 0-1 mentre Francesc Martínez (89′) va igualar per a esperança dels vallesans.