Ángel Calvo: “L’objectiu del Vilanova és pujar”

El president del Vilanova, Ángel Calvo, és dels que parlen més clar que en el futbol català. Això es desprèn d’un full de ruta en la qual, al costat del seu equip directiu i esportiu, tenen marcada una única meta: “retornar al primer equip a Tercera Divisió el més aviat possible”

Vol pujar a Tercera Divisió // FOTO: RDI
Vol pujar a Tercera Divisió // FOTO: RDI

És la seva segona temporada al capdavant d’un històric com el Vilanova encara que, si volgués, podria emprar les seves energies i possibilitats econòmiques en projectes més lucratius a tots els nivells. Ángel Calvo va arribar amb la idea de lluitar per una institució que des de 1916 està en el futbol i en l’esport català. Lluny queden aquells anys 1959-60 o 2002 i següents en els quals el club va deixar el seu segell en la Tercera ‘de debò’. I aquest és l’objectiu que tornarà a repetir als seus socis dijous que ve 4 de setembre a l’Auditori de Neàpolis.

“Sóc un home de reptes i esportivament vam dir que en dos anys havíem de recuperar la Tercera Divisió. Bé: estem en la segona temporada i l’objectiu del Vilanova és pujar”. Calvo no ha deixat dubtes. Segur que el missatge ja l’han escoltat directament de l’interessat tant el tècnic Manel Rodríguez com els jugadors.

“Quan vam arribar ens vàrem trobar amb un deute de 375.000 euros i ara estem en els 195.000 en any i mig. Jo he après a força de ‘pals’ i, modestament, gairebé tot el que em proposo, ho aconsegueixo”, afegeix.

Ángel Calvo, amb només 36 anys, “s’autoexigeix l’ascens” i això ho intentarà amb un pressupost de 100.000 euros per a un primer equip la competència del qual (ja se sap) serà dura en el grup II. Immersos en aquesta lluita, el president del Vilanova, i patrocinador principal del Còrdova en la Lliga BBVA amb RD Impagos, vol donar que parlar. Està en el camí.