Andreu Subies: “La Supercopa de Catalunya serà un èxit segur”

El president de la FCF, Andreu Subies, juntament amb les autoritats de Tarragona i els directius del Barça, Espanyol i Nàstic, ha donat el tret de sortida oficial al partit de la Supercopa de Catalunya del proper dimarts 25 d’octubre

PREMSA FCF
Autoritats, clubs i directius presents a Tarragona / FOTO: FCF
Autoritats, clubs i directius presents a Tarragona / FOTO: FCF

A la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona s’ha dut a terme la presentació de la II edició de la Supercopa de Catalunya. La final la disputaran els primers equips dels FC Barcelona i el RCD Espanyol el proper dimarts 25 d’octubre al Nou Estadi de Tarragona, a les 21.30 hores, i en directe per TV3.

Abans dels parlaments, el president Andreu Subies ha fet entrega d’una rèplica de la Supercopa a les autoritats presents. El màxim mandatari de la FCF, ha augurat que “el partit serà un èxit segur, s’ha fet molta promoció entre els nostres, els federats i clubs, i ja no hi ha entrades a la venda. És una competició que té un reglament propi, exigent, en el que han d’estar 20 jugadors de les primeres plantilles”. Subies ha destacat que “ho hem fet a Tarragona perquè és una ciutat important, i perquè volem fer territori per tal que el futbol català pugui veure partits de primer nivell, tant de futbol com de futbol sala. La nostra funció és portar aquests esdeveniments arreu de Catalunya. A més, s’ha de tenir en compte que la Supercopa és un esdeveniment únic, a la resta de l’estat no es fa”. El president de la FCF també ha remarcat que “el futbol és molt més viu a Tarragona al tenir dos equips a Segona Divisió”.

El delegat d’Esports de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Joan Plana, ha agraït al president de la FCF la “voluntat de continuar organitzant la Supercopa. Serà un gran èxit organitzatiu i esportiu, i també d’afluència de públic”

Per la seva banda, la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María Isabel Negueruela, s’ ha dirigit a la FCF per donar les gràcies per “l’elecció de Tarragona com a seu de la segona edició de la Supercopa. Esperem que el Barça i l’Espanyol facin un gran partit i ofereixin un bon espectacle. Una cita esportiva com aquesta és una gran ocasió per a nosaltres per intercanviar experiències i coneixements de cara als Jocs Mediterranis del 2017. A més, fa pocs dies es va anunciar la renovació de les instal·lacions del camp del Nàstic. Per tant, per Tarragona és un orgull acollir la Supercopa de Catalunya”.

Andreu Subies, presidente Federació Catalana /FOTO: FCF
Andreu Subies, presidente Federació Catalana /FOTO: FCF

Posteriorment, s’ha anunciat que les entrades estan exhaurides a falta de cinc dies per la disputa del partit. I s’ha recordat que als afores de l’estadi hi haurà dos grans photocalls, de 5 metres de llarg per 3 d’alt, per a que tots els assistents al Nou Estadi es facin la fotografia oficial amb el cartell del partit.

En el torn de preguntes, el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, ha dit que “el fet d’acollir la Supercopa és perquè Tarragona pugui gaudir d’aquesta gran festa del futbol català”. Per la seva part, el conseller del RCD Espanyol Adolf Rousaud ha comentat que “vindrem amb totes les expectatives, vindrem sense cap complex. Els futbolistes jugaran amb absoluta responsabilitat, sobretot pel territori, i ambició”.

Per acabar, el directiu del FC Barcelona Xavier Vilajoana, ha conclòs afirmant que “des del club afrontem aquesta competició amb la màxima intensitat perquè és el campionat de casa nostra. Estem molt il·lusionats i volem repetir la victòria, com ja va succeir fa dos anys a Girona”.

A l’acte, la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María Isabel Negueruela, ha fet d’amfitriona i ha estat acompanyada del delegat d’Esports de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Joan Plana; i del conseller dels Jocs Mediterranis 2017, Javier Villamayor. El president de la FCF, Andreu Subies, ha encapçalat la representació federativa, mentre que per part del FC Barcelona ha assistit el directiu Xavier Vilajoana; i del RCD Espanyol ha estat present el conseller Adolf Rousaud. El president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, tampoc ha faltat a la cita.