Andrés González, un exemple a les banquetes

Sumar 13 temporades consecutives en el mateix club i aconseguir els 450 partits és un títol que pocs entrenadors professionals (?) tenen en el seu poder. Andrés González, tècnic del Santfeliuenc, els ha complert aquest diumenge

Santfeliuenc , Andrés González. 450 partits
El tècnic porta 13 temporades com blanc i blau/FOTO: Santfeliuenc FC

Andrés González és un tipus molt normal, massa normal. Aquest diumenge compleix 450 partits en la banqueta del Sanfeliuenc a qui va agafar en Preferent (2007) per a arribar a Primera Catalana (2009) i tenir-lo en Tercera fa ja set temporades. Tot això ja no és tan normal Impressionant!. Pocs, o cap, dels seus col·legues en el futbol professional poden dir el mateix.

Aquesta tarda, i enfront del San Cristóbal d’Oliver Ballabriga, compleix aquesta xifra –el seu amic Toni Carrillo  va començar al Cerdanyola una més tard- que li situarà prop del mig miler de partits dirigits com a blanc-i-blau. Exemplar.

Després de quatre temporades en el Sant Ildefons (2003-2007), on també va actuar com a jugador les temporades 2002-2004, aquest barceloní de 47 anys va arribar a Sant Felíu de Llobregat i aquí fa història al costat del seu president Alberto Prieto. L’estiu del 2009 (ascens a 1a Catalana) i el del 2013 (a Tercera) sempre els tindrà marcats en el seu historial encara que també molts records en els quals no ha anat tan bé. Un llunyà 20 d’octubre del 2015 ho admetia  a  Futbolcatalunya quan complia 300 partits en Tercera.

Ara, amb 150 més, quatre anys després, Andrés ha de rebre l’aplaudiment de tot el futbol. Per cert, 450 partits amb una última victòria a Ca N’Anglada després de 17 penalsFelicitats!!!!