Alguns jugadors del Lleida Esportiu carreguen contra el club

Marc Trilles, Álex Felip, Joan Oriol, Adrián León i Provencio publiquen un comunicat en el que afirmen que els seus contractes van acabar el 30 de juny i insten a l’entitat a alliberar-los per començar una nova temporada a un altre equip

JORDI MESTRES @jordimestres7
L’últim partit del Lleida Esportiu va ser el passat mes de març // FOTO: Jordi Echevarria

Durant el dia d’avui alguns futbolistes del Lleida Esportiu han fet públic un comunicat per parlar de la seva situació actual amb el club. Concretament, han estat cinc els que han difós aquest text a les xarxes. Joan Oriol, Álex Felip, Adrián León, Marc Trilles i Provencio han redactat un text realment dur contra el que va ser el seu club la temporada passada. Dins del mateix, inclús, afirmen que el Lleida té deutes amb ells. El text comença dient “els futbolistes que subscrivim el present comunicat”, però no està signat. De moment, insistim, l’han publicat cinc jugadors.

La base del comunicat és que segons els futbolistes els seus contractes van finalitzar el 30 de juny de 2020. El club, encara en ERTO, no ha alliberat de contracte a cap d’aquests jugadors i manifesta que segons la circular 37 de la FCF la seva vinculació queda prorrogada de forma indefinida degut a l’ERTO.  Alguns futbolistes han decidit marxar del Camp d’Esports. Per exemple Joan Oriol i Marc Trilles al Nàstic de Tarragona.

“S’han truncat algunes propostes de contracte, el que ens està provocant greus perjudicis, ja que el futbol és de l’activitat de la que vivim. En alguns casos, el Lleida Esportiu manté deutes amb nosaltres corresponents a la temporada 2019/2020”, diu el comunicat. Cal recordar, però, que la RFEF va afirmar fa uns dies que la totalitat d’equips de la Segona B va finalitzar la temporada sense deutes amb els seus jugadors.

EL COMUNICAT